„Lukanjac“ odbranio Kup Srbije serijskom vazdušnom puškom

Pirotski klub „Milorad Mančić Lukanjac“ nastavio je niz uspeha u nacionalnim takmičenjima serijskom vazdušnom puškom. Piroćanci su odbranili Kup Streljačkog saveza Srbije u ekipnoj konkurenciji na finalnom turniru, koji je po tradiciji organizovala družina Pančevo 1813.


Učestvovalo je devet ekipa. Plasman se računa zbirom rezultata šest članova tima u šest kategorija (pionir, pionirka, junior, juniorka, senior i seniorka).


Najbolji rezultat u  nadmetanju sa 40 dijabola (seniorska i juniorska kategorija) postigao je  senior Darko Viner (Stražilovo) – 376 krugova. Među pionirima i pionirkama (20 dijabola) najprecizniji je bio je Jovan Lukač iz inđijske Mladosti, koji je „ubio“ 188 krugova.


Priređeno je i revijalno takmičenje trenera-vodja ekipa, a najbolja trojica su nagrađeni oslikanim crepovima. Po završetku finala, a povodom praznika Grada Pančeva, promovisani su i ekipni rezultati Streljačke družine Pančevo 1813 u toku ove jeseni. Strelci kluba iz grada na Tamišu su poslednjih meseci beležili uspehe kako na nacionalnim, tako i na vojvođanskim takmičenjima.


Finale Kupa Srbije serijskom vazdušnom puškom: 1. „Milan Mančić Lukanjac“, Pirot (pionir/ka: Svetomir Jončić i Natalija Stanković, junior/ka: Đorđe Rančić i Kristina Petrović,senior/ka: Marko Stojanović i Maja Latić) 1.833, 2. Mladost, Inđija 1.818,3. Vrbas 1.743, 4. Pančevo 1.738, 5. Stražilovo, Sremski Karlovci 1.724... Ukupno devet ekipa.


Datum: 08.11.2017.
Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Praznik radosti i sporta u Obrenovcu
+ Nova pobeda reprezentacije Srbije na...
+ Dupli program u Jezeru
+ Srpska šestorka u „Top 10“ na sv...
+ Prva pobeda Reprezentacije Srbije na...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...