Erdogan i Salkano poklonili 200 bicikala Novom Pazaru

Tokom posete Srbije predsednik Turske Redžep Taip Erdogan uručio je kao prigodan dar predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću specijalni bicikl firme “Salkano” na kome je ispisano njegovo ime.

Kako je saopštio Biciklistički savez Srbije,  predsednik Aleksandar Vučić je bio vidno iznenađen i oduševljen poklonom, a firma “Salkano” je  gradu Novom Pazaru poklonila i 200 bicikala za razvoj biciklizma u srednjim i osnovnim školama.

- Proizvođač  bicikala „Salkano“ je dugogodišnji partner Biciklističkog saveza Srbije. Nameravamo da izuzetnu saradnju sa jednim od najvećih prozvođača dvotoškaša u Evropi proširimo. U planu  je i zajednička organizacija velikih međunarodnih trka koje će biti ne samo sportske,  već i turističke atrakcije za obe zemlje.  – najavio je generalni sekretar BSS Saša Gajičić.

Osim bicikla, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je i unikatnu šahovsku garnituru, dok je Vučić Erdoganu poklonio zlatovez, pirotski ćilim i knjigu „Srbija od zlata jabuka“.


Datum: 12.10.2017.
Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Mandić, Dragana Dorožan, Kličarić...
+ Sjajna sezona Sportskih igara mladih...
+ Dva zlata, srebro i bronza za repreze...
+ Održan ASB Serbia Junior Open 2017
+ Srpski derbi u prvom kolu Lige šampi...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...