Održana izborna Skupština odbojkaškog kluba Partizan

Odbojkaški klub Partizan godinama u odbojkaškom svetu ne predstavlja ozbiljan klub. Ipak, izgleda da dolaze bolji dani za crno-belu odbojkašku porodicu. Održana je Izborna Skupština OK Partizan.


Za predsednika kluba izabran je proslavljeni reprezentativac Željko Tanasković, nosilac olimpijske medalje iz Atlante 1996. Tanasković je kao igrač sa Partizanom osvojio Prvenstvo tadašnje Jugoslavije 1990. (za koje kažu da je jedno od najjačih odbojkaških Prvenstava na ovim prostorima) i 1991. godine.


- Cilj novog rukovodstva je da obezbedi optimalne uslove za rad ženske i muške selekcije Partizana, Ženska ekipa se vratila u elitno društvo, Super ligu. Glavni cilj je opstanak i pravljenje jake ekipe, koja bi posle godinu dana bila spemna da se bori za vrh tabele. Imamo najmlađi tim u ligi, sastavljen od veoma talentovanih devojaka. Muška ekipa takođe treba da se uigrava, a oni će nastupati u Prvoj A ligi Srbije - istakao je Željko Tanasković.

Po izboru za prvog čoveka kluba, na Tanaskovićev predlog za predsednika skupštine izabran je Nenad Golijanin, za generalnog sekretsra Peđa Golijanin. Članovi Upravnog odbora u narednom četvorogodišnjem mandatu biće: Veselin Despotović, Momčilo Rustanić, Ivan Jovanović, Nenad Golijanin, Puniša Savković, Žarko Blanuša i Željko Tanasković kao predsednik Upravnog odbora.  Nadzorni odbor sačinjavaju  Dušan Matić, Vladimir Taubner i Dejan Spremo.

Datum: 07.10.2017.
Autor: Odbojkaški klub Partizan

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Beograd za medalju u Kupu NBC federacije
+ Kristal sedmi u Svetskom kupu, Beogra...
+ Radnički 1964 cilja treću pobedu u...
+ SJO 2017 - Otvoreno juniorsko prvenst...
+ Milanu Jovetiću priznanje JSD Partizan

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...