Prvi Adventure outdoor festival u Srbiji

Ako ste avanturista i turista u isto vreme, prvi Adventure outdoor fest koji će se održati u specijalnom rezervatu prirode -  u kanjonu reke Jerme, je pravi festival za vas.

Festival će se održati od 16. avgusta, u kanjonu između planine Greben i  Vlaške planine i tokom pet dana avanturistima koji se budu priključili pružiće priliku da otkriju nepoznato i da zavire u pećine sa blagom. Kako bi u ovoj avanturi učesnici imali potpuni i jedinstveni doživljaj prirode, Mg Mivela voda koja izvire na dubini od 86 metara u netaknutoj okolini sela Veluće kod Trstenika i koja se po mineralnom sastavu izdvaja od svih ostalih mineralnih voda u svetu, pružiće svim učesnicima hidrataciju i neophodnu dozu magnezijuma.

Istražite kanjon i uživajte u pogledu sa planina koje okružuju reku Jermu, oslobodite misli dok trčite ili vozite bicikl kroz šumu, otkrijte nova prostranstva, oprobajte se u sportskom penjanju, a ukoliko želite da uspostavite balans uma i tela i da se relaksirate, moći ćete da uživate u Hata jogi. Za koju god disciplinu da se odlučite, magnezijum će opustiti vaše mišiće i smanjiti umor.

Magnezijum je, zbog svog pozitivnog uticaja na zdravlje i rad srca i mišića, veoma važan za sportiste i fizički aktivne osobe, a zbog činjenice da se ne proizvodi u organizmu neophodno ga je unositi svakodnevno u odgovarajućoj količini, putem hrane i vode. Međutim, da bi iskoristljivost magnezijuma u organizmu bila potpuna, potrebno je da magnezijum bude u obliku koji je pogodan za brzi prelazak u krvotok. Mg Mivela voda ima jedinstveni mineralni sastav i optimalan nivo prirodno rastvorljivog magnezijuma, koji se brzo i lako rastvara i dospeva do svake ćelije u organizmu. Blagotvorno deluje na 350 enzimskih procesa u organizmu i neophodan je za proizvodnju energije, pravilan rad mišića i nervnog sistema. 1l Mg Mivele zadovoljava dnevne potrebe organizma za ovim dragocenim mineralom.

Za sve koji se bave sportom rekreativno ili profesionalno, važno je da imaju dovoljno energije i snage, da unose dovoljne količine tečnosti i minerala posebno tokom leta, jer usled visokih temperatura više se znojimo, i zbog toga gubimo dosta vode i minerala koje je neophodno nadoknaditi a Mg Mivela je prirodno rešenje zahvaljujući svom jedinstvenom mineralnom sastavu.

Učinite nešto dobro za svoje zdravlje svakoga dana.

Datum: 12.08.2017.
Autor: Ivana Petrović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Delić, Trošić, Radonjić i Rajić...
+ Karataš sjajna baza za sportiste
+ Kristina Trošić i Njegoš Šakić p...
+ Dejan Savić predvodi univerzitetsku...
+ Tanasković: Najuspešnija godina

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...