Dejan Savić predvodi univerzitetsku reprezentaciju u Tajpeiju

Dejan Savić, jedan od najboljih vaterpolo trenera sveta, predvodiće univerzitetsku reprezentaciju Srbije, na letnjoj Univerzijadi koja će se od 18. do 31. avgusta u kineskom Tajpeiju.

Savić je pokazao da je odan državi i da je čovek sporta. Neće uzeti odmor posle bronze na EP u Budimpešti, već je odlučio da prihvati novi odgovoran zadatak. Kao treneru nedostaje mu samo još medalja sa Univerzitetskih igara i verujemo da će mu se želja ispuniti. Savić će predvoditi naše studente, među kojima će biti i nekoliko A reprezentativaca.

- Prezadovoljni smo i čast nam je će u ekspediciji Srbije biti i Dejan Savić, najbolji svetski vaterpolo trener. Ne sumnjamo da će nam vaterpolo doneti medalju, jer znamo svi da je Savić majstor svog posla i da je izabrao sjajan mlad tim - istakao je profesor Siniša Jasnić, predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Srbije.

Naši vaterpolisti će takmicenje po grupama otvoriti utakmicom sa Južnom Afrikom 18. avgusta, dva dana kasnije sledi derbi sa Mađarskom, a prvu fazu takmičenja okončaće 21. avgusta mečom sa Kanadom.

Naši vaterpolisti su u grupi sa Južnom Afrikom, Mađarskom i Kanadom.  

   

Za vaterpolo tim Srbije na ovogodišnjoj Univerzijadi nastupiće: Đorde Lazić, Strajo Dimitrije Ristić, Lazar Dobožanov, Nemanja Vico, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Dušan Vasić, Gavril Subotić, Strahinja Rašović i Filip Radojević.


Datum: 11.08.2017.
Autor: USS Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Letnja Univerzijada 2017

POVEZANE VESTI...
+ Kristina Trošić i Njegoš Šakić p...
+ Tanasković: Najuspešnija godina
+ Novi šampioni u miksu rastu u Karatašu
+ U Vrbasu 28 srpskih nada, Aljenka Mar...
+ 3. Trka s bojama u Srbiji – Color R...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Letnja Univerzijada 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...