Jovović ponovo izabran za člana evropskih komisija

Evropska badminton konfederacija (BEC) je još jednom odala svojevrsno priznanje za srpski badminton i za sve ono što on čini za razvoj ovog sporta na Starom kontinentu. 


Čelnici BEC su nedavno Radomira Jovovića ponovo izabrali za člana komisija ove organizacije, sa mandatom do 2019. Predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije će tako u naredne dve godine biti član Komisije za razvoj članica, u kojoj je bio od 2015. do ove godine, kao i član novoformirane Komisije sport za sve. 


Pored ove dve BEC je izabrao nove članove i ostalih komisija i to Sportske komisije, Komisije za takmičenja evropskog kruga, Komercijalne komisije, Komisije za medije i komunikacije, Komsiije za razvoj vrhunskih takmičara i trenera, Komisije za organizaciju događaja, Komisije za para-badminton i Komisije “Žene u badminton”. Prvi sastanak komisija BEC biće održan u glavnom gradu Bugarske, Sofiji, u septembru.


“Ovo je veliko priznanje za srpski badminton i za mene lično. Trudiću se da opravdam ukazano poverenje i da dam svoj doprinos radu komisija čiji sam član. Budući da sam u raznim komisijama Evropske badminton konfederacije od 2013. sve mi je poznato i ostaje samo da nastavim tamo gde sam stao u prethodnom mandatu”, kazao je Radomir Jovović.

Datum: 14.07.2017.
Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Prvenstvo Srbije provera za Šampiona...
+ Palić centar evropskog univerzitetsk...
+ Sport fest u Zemun parku
+ Jubilarna peta rukometna akademija u...
+ Srpska SIM elita stiže na Adu

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...