Joga performans u Novom Sadu u okviru Dana joge u Srbiji

Dani joge u Srbiji sprovodiće se od 1. do 8. jula 2017. godine u organizaciji Joga saveza Srbije i Vojvođanskog joga saveza, pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije. Ova manifestacija obuhvata dva Velika joga performansa, 1. jula u Beogradu i 8. jula u Novom Sadu, na platou (zapadni ulaz) ispred zgrade SPENS-a, i niz javnih događaja kao što su predavanja i radionica koje će se sprovoditi u mnogim gradovima Srbije.


Dani joge u Srbiji sprovodiće se pod sloganom: Učini dobro – nagradi sebe kojim već petu godinu profesor Predrag Nikić - počasni predsednik Joga saveza Srbije inicira održavanje ove manifestacije. Joga performans je deo šire manifestacije Evropske joga federacije – koji se tradicionalno godinama održava na centralnim trgovima evropskih prestonica.


Veliki broj joga instruktora i praktičara joge iz Srbije i iz čitave Evrope izvodiće kratak joga performans, gde se, programom nenapornih vežbi joge, građani pozivaju na aktivnost činjenjem dobrog dela sebi, porodici, prijateljima i društvu u kojem žive. 

U Novom Sadu "Joga performans" se održava uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, a počinje 8. jula u 18 časova na platou (zapad) ispred zgrade JP Sportsko poslovnog centra "Vojvodina" (SPENS).

U sklopu ove manivestacije biće održan i koncert Kirtan grupe Samadhi u Novosadskoj sinagogi u subotu 8.jula sa početkom od 19.30 časova.


Vojvođanski joga savez i Joga savez Srbije pozivaju građane da se pridruže.
 
Datum: 07.07.2017.
Autor: Joga savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Svetska titula – ulaznica za Evropu
+ Jovetić u Partizanu, Đukićeva u Kr...
+ Stefanović peti na svetskoj rang lis...
+ Izbori za svetska prvenstva za senio...
+ Formiran Savet VSS

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...