x

Veliki joga performans u Tašmajdanskom parku

Veliki joga performans u Tašmajdanskom parku Autor fotografije: Dragan Skorić

5. Veliki joga performans, koji se održava u okviru šire akcije “Dani joge u Srbiji” održaće se u subotu,  01. jula 201. godine, u Tašmajdanskom parku u Beogradu u 18:00 časova.


Dani joge u Srbiji sprovodiće se od 1. do 8. jula 2017. Obuhvatiće dva Velika joga performansa, prvog jula u Beogradu i osmog jula u Novom Sadu i nizom predavanja i radionica koje će se sprovoditi u mnogim gradovima Srbije. Dani joge u Srbiji sprovodiće se pod sloganom: Učini dobro – nagradi sebe.


Joga Performans je deo šire organizacije Evropske joga federacije – koji se održava na centralnim trgovima evropskih prestonica.

Veliki broj jogina iz Srbije (preko 350) i iz čitave Evrope izvodiće kratak joga performans, gde se programom nenapornih vežbi joge građani pozivaju na aktivnost činjenjem dobrog dela sebi, porodici, prijateljima i društvu u kojem žive. U organizaciji Joga saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije manifestacija se odigrava u Beogradu i Novom Sadu. U Novom Sadu "Joga performans" se održava uz Podršku Gradske uprave za sport i omladinu Novog Sada.

Datum: 01.07.2017. Autor: Joga savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...