Održan 6. Košutnjak Challenge Race
Košutnjak Challenge Race 2017 i Košutnjak Challenge Race Junior 2017, jedna od najzabavnijih trka u Srbiji,  održana je danas u Pionirskom gradu u Košutnjaku.

U trci sa preprekama učestvovalo je rekordnih 400 velikih i 150 malih takmičara. Organizator trke Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, pobrinuo se za dobru zabavu uz muziku i fitnes zagrevanje pred start trke ispred Squash Landa u Pionirskom gradu.

Tačno u podne zamenik gradonačelnika Beograda Andeja Mladenović proglasio je početak trke a najizdržljiviji trkači imali su priliku da završe nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa 5 prepreka i tako testiraju svoje granice. Oni su se susreli i uspešno savladali pet različitih prepreka: uspinjali se uz kanap, preskakali potok, balvan, gume, provlačili se kroz seno i prelazili preko veštačkog jezera.  Prepreke koje su organizatori pripremili, nisu bile otkrivene do početka trke.
 
Najbrži u muškoj konkurenciji je još jednu godinu zaredom bio Kristijan Stošić koji je ovu uzbudljivu trku završio za nešto manje od dvadeset minuta. Drugi je bio Siniša Savić a treći Mirko Stanković. U ženskoj konukrenciji prvo mesto osvojila je Nevena Jovanović koja je sve prepreke uspešno prevazišla i za dvadeset četiri minuta stigla na cilj. Drugo mesto osvojila je Jelena Radivojević a treće Ivana Pavlović.

Najbrži u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojili su vredne NIKE nagrade kao i besplatne kotizacije za učešće u trci Trail Race Kopaonik..

Dečija škola sporta Sportska bajka organizovala je trku za najmađe koja je počela u 10 časova. Prepreke i dužine trke prilagođene su bile deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojili su vredne nagrade.

Jedna od najzabavnijih trka u Srbji Košutnjak Challenge Race insprisana je konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

Košutnjak Challenge Race 2017 i Košutnjak Challenge Race Junior 2017 trka sa preprekama organizuje Savez za rekreaciju i fitnes Beograda uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda. Partneri trke su: RUNNING i Sportska bajka. Trku su podržali: Knjaz Miloš, Pharmanova, FitPass, Oriflame, Nike, Trail Race Kopaonik, Uniqa, Esensa, WVS suplements.

Datum: 21.05.2017.
Autor: Milena Berić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Košutnjak Challenge Race 2017

POVEZANE VESTI...
+ Srpski tim puškom na pragu finala Ev...
+ Dimitriju Grgiću bronza MK pištolje...
+ SBB Vukovi bolji u triler završnici
+ Igor Kovačić dobio Majsku nagradu S...
+ Blistava pobeda ženske selekcije Srb...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Košutnjak Challenge Race 2016
+ Košutnjak Challenge Race 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...