Košutnjak Challenge Race 2017 i Košutnjak Challenge Race Junior 2017

Najzabavnija trka sa preprekama u Srbiji Košutnjak Challenge Race 2017 i Košutnjak Challenge Race Junior 2017 će šesti put zaredom biti održana u subotu 20. maja u Pionirskom gradu u Košutnjaku.  


Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Amaterskog je karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način. U trci sa preprekama učestovaće 500 velikih i 200 malih takmičara.

Organizator trke Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, će se pobrinuti za dobru zabavu uz muziku i fitness zagrevanje pred start ispred Squash Landa u Pionirskom gradu. Start je zakazan za 12 časova kada će 500 najizdržljivijih trkača imati priliku da završi nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa 6 prepreka i tako testiraju svoje granice.  

Najbrži u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojiće vredne NIKE nagrade kao i besplatne kotizacije za učešće u trci Trail Race Kopaonik. Prepreke koje su organizatori pripremili, kao i do sada neće biti otkrivene do početka trke. Ove godine pripremili smo i novine: osim nekoliko potpuno novih prepreka nakon trke očekuje nas i žurka ispred SquashLand-a uz DJa, a svaki od takmičara će u okviru startnog paketa dobiti kupon za besplatno piće (pivo ili voda).


Višegodišnji partneri trke, atletski klub RUNNING i dečija škola sporta Sportska bajka, zaduženi su i za organizaciju trke za najmađe koja se održava istog dana sa početkom u 10 časova. Prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.

Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3, 18. i 19. maja 2017. od 09 do 17 časova.

Najbolja je  stara trkačka i trening oprema za ovu vrstu trke a ponesite nešto čiste garderobe kako biste se nakon trke presvuki. Iz bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima! .

Košutnjak Challenge Race 2017 i Košutnjak Challenge Race Junior 2017 trka sa preprekama se realizuje uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

 

Datum: 18.05.2017.
Autor: Zorana Šijan - Oborina

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Košutnjak Challenge Race 2017

POVEZANE VESTI...
+ Srpski tandemi zaustavljeni na startu SP
+ Juniori spremni za veliku borbu u Kre...
+ Piloti i raketaši za vikend
+ Balkanski skok prijateljstva
+ Juniori u četvrtak putuju na EP

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Košutnjak Challenge Race 2016

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...