Smoki Smokić Dečiji maraton u subotu 13.05.2017.

Ovogodišnji 24. Smoki Smoki Dečiji maraton biće održan u subotu 13.05.2017. godine u Beo zoo vrtu. Prethodni datum predviđen za ovaj događaj bio je 15.04.2017. godine, ali zbog praznika i nepovoljnih vremenskih uslova za održavanje ove manifestacije pomeren je za 13.05.2017. godine.


Ovo je treći put u istoriji Dečijeg maratona, koji je uobičajena prethodnica “velikog” maratona da se datum održavanja pomeri za termin posle Beogradskog maratona. Prethodni put to je bilo prošle godine iz sličnih razloga, odnosno nepovoljnih vremenskih prilika.


U kvalifikacijama za 24. Smoki Smokić Dečiji maraton u organizaciji Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu u svim predškolskim ustanovama Beograda učestvovalo je 15 000 beogradskih mališana što u dosadašnjoj istoriji Dečijeg maratona ukupno čini 385 000 predškolaca iz beogradskih vrtića.
Datum: 12.05.2017. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

12.05.2017. - Coka Coka
Moje dete ide u jedan od vrtića predškolske ustanove Vračar, i nikada nisu imali nikakve kvalifikacije za Dečiji maraton! Nije mi jasno po kom osnovu se biraju ta deca koja učestvuju na Dečijem maratonu.
 

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...