x

Srpski juniori odlični u Sloveniji

Srpski juniori odlični u Sloveniji

Sinoć je u Ljubljani završeno Otvoreno prvenstvo Slovenije za juniore. Naši reprezentativci postigli su sjajne rezultate u svim kategorijama u kojima su nastupali.


Najbolji rezultat postigla je Anđela Vrgotić koja je osvojila zlato u kategoriji devojčica ispod 17 godina, ona je u sjajnom finalu pobedila u maksimalnih pet setova rezultatom 3 : 2 Kalinu Conevu iz Bugarske.


Mahailo Conić je stigao do finala u kategoriji dečaka do 13 godina gde je izgubio od boljeg Čeha Farida Faraha i tako osvojio srebro za Srbiju.


Jovana Krstonošić je, iako je prvi put igrala u ovoj starosnoj kategoriji, za dlaku izgubila bronzu od sjane Slovenke Nike Urh i tako u kategoriji devojčica ispod 15 godina zauzela četvrto mesto. Dobri su bili i naši momci Vukašin Vitorović i Jovan Radovanović koji su u kategoriji dečaka do 17 godina osvojili sedmo i deseto mesto.


Ovi rezultati zaista su impresivni i pokazuju koliko smo talentovana nacija za sport. Sa jednim klubom koji radi sa juniorskim kategorijama uspevamo da održimo značajno mesto na regionalnoj skvoš sceni, kaže sportski direktor SAS Ivan Đorđević.


Datum: 25.04.2017. Autor: Čedomir Vitorović

PROČITAJTE JOŠ...