x

IDEA je četvrti put bila deo maratonske trke

IDEA je četvrti put bila deo maratonske trke
Jubilarni 30. Beogradski maraton obeležen je rekordnim brojem učesnika iz 70 zemalja, među kojima su trčala najveća imena svetske atletike, ali i brojni sugrađani koji verno opisuju slogan „Ko na maraton dođe, taj maraton i stvara“. 

Među njima je bilo više od 100 zaposlenih iz IDEA trgovinskog lanca koji su četvrti put zaredom bili deo ove beogradske priče. Jedan od njih je i Dušan, ljubazni mesar koga svakog jutra možete videti u IDEA prodavnici u Braničevskoj ulici.

Kao ekskluzivni sponzor ove manifestacije, IDEA je organizovala zajedničko zagrevanje za sve učesnike na startu i pripremila vodu, voće i druge namirnice kao kvalitetnu okrepu tokom trke. Pored toga, organizovala je trku „Moja mama je brža od mog tate“, kao i treću Šetnju odgovornih vlasnika pasa koja ima humanitarni karakter.

Ovaj trgovinski lanac je u godini jubileja Beogradskog maratona potpisao novi trogodišnji ugovor sa jednom od najvećih sportskih manifestacija u Srbiji i zato je velikim brojem aktivnosti upotpunio ovaj veliki događaj koji predstavlja simbol naše prestonice. 


Datum: 23.04.2017. Autor: Ivana Petrović

PROČITAJTE JOŠ...