Fiat 500L za rekorde na 26. Beogradskom maratonu
Najpoželjniji automobil u Srbiji, Fiat 500L  je i zvanično vozilo 26. Beogradskog maratona. Fiat 500L  biće prisutan i na samoj trci koja se održava u nedelju, 21. aprila 2013.,  u vidu tehničke podrške, a zahvaljujući saradnji s Auto Kućom "Kole" Zemun.

Dodatni izazov  ovogodišnjim učesnicima predstavlja i osvajanje potencijalne nagrade u slučaju obaranja rekorda. Novi rekorder u kategoriji i muškaraca i žena u maratonu (rekorderi Beogradskog maratona su: za muškarce - 2:10,54 Japhet Kosgei / Kenija, za žene - 2:29,44 Cristina Pomacu / Rumunija), dobiće na poklon najtraženiji porodični automobil  u Srbiji, Fiat 500L NACIONALE!

Automobil Fiat 500L koji se u Srbiji ekskluzivno proizvodi za svetsko tržište, poseban je po tome što kombinuje legendarnu prirodu stila modela 500 sa tradicionalnom funkcionalnošću Fiat-ovog dizajna. Novi koncept gradskog automobila 500L najčešći je izbor za veliki broj mladih porodica, jer u sebi objedinjuje naizgled nespojive karakteristike: kompaktnu spoljašnost jednog automobila B klase sa prostranim putničkim odeljkom i punom opremom tipičnom za C klasu automobila. Sve ovo dolazi u bogatom paketu za jedan gradski automobil i dodatnom vrednošću legendarnog italijanskog dizajna. 

Beogradski maraton je najveća i najmasovnija tradicionalna sportska manifestacija u našoj zemlji i kao takva je, odlukom Skupštine grada Beograda, proglašena za događaj od posebnog značaja za grad Beograd, a podržana je i od Ministarstva omladine i sporta kao događaj koji se uklapa u Strategiju razvoja sporta u Republici Srbiji. Beogradski maraton je vrhunski sportski događaj sa učešćem takmičara iz 50-ak zemalja sa svih kontinenata i kao takav služi kao uzor organizatorima sličnih događaja u zemlji i regionu.Datum: 12.04.2013.
Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Adidas BOOST tim trčaće na Novosads...
+ B-boy Goofy pobednik 1. Red Bull BC O...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...