x

Fiat 500L za rekorde na 26. Beogradskom maratonu

Fiat 500L za rekorde na 26. Beogradskom maratonu
Najpoželjniji automobil u Srbiji, Fiat 500L  je i zvanično vozilo 26. Beogradskog maratona. Fiat 500L  biće prisutan i na samoj trci koja se održava u nedelju, 21. aprila 2013.,  u vidu tehničke podrške, a zahvaljujući saradnji s Auto Kućom "Kole" Zemun.

Dodatni izazov  ovogodišnjim učesnicima predstavlja i osvajanje potencijalne nagrade u slučaju obaranja rekorda. Novi rekorder u kategoriji i muškaraca i žena u maratonu (rekorderi Beogradskog maratona su: za muškarce - 2:10,54 Japhet Kosgei / Kenija, za žene - 2:29,44 Cristina Pomacu / Rumunija), dobiće na poklon najtraženiji porodični automobil  u Srbiji, Fiat 500L NACIONALE!

Automobil Fiat 500L koji se u Srbiji ekskluzivno proizvodi za svetsko tržište, poseban je po tome što kombinuje legendarnu prirodu stila modela 500 sa tradicionalnom funkcionalnošću Fiat-ovog dizajna. Novi koncept gradskog automobila 500L najčešći je izbor za veliki broj mladih porodica, jer u sebi objedinjuje naizgled nespojive karakteristike: kompaktnu spoljašnost jednog automobila B klase sa prostranim putničkim odeljkom i punom opremom tipičnom za C klasu automobila. Sve ovo dolazi u bogatom paketu za jedan gradski automobil i dodatnom vrednošću legendarnog italijanskog dizajna. 

Beogradski maraton je najveća i najmasovnija tradicionalna sportska manifestacija u našoj zemlji i kao takva je, odlukom Skupštine grada Beograda, proglašena za događaj od posebnog značaja za grad Beograd, a podržana je i od Ministarstva omladine i sporta kao događaj koji se uklapa u Strategiju razvoja sporta u Republici Srbiji. Beogradski maraton je vrhunski sportski događaj sa učešćem takmičara iz 50-ak zemalja sa svih kontinenata i kao takav služi kao uzor organizatorima sličnih događaja u zemlji i regionu.Datum: 12.04.2013. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...