Najveće regionalno hip hop takmičenje počinje sad

Autor fotografije: Sulejman Omerbasić
 
 

Red Bull RapLika 2017 takmičenje u freestyle repovanju, dobija novu dimenziju! Nakon velikog uspeha Red Bull McBattla, sada već daleke 2012 godine, najveće regionalno hip hop takmičenje dolazi u novom formatu i pod novim imenom! Poziv za učešće upućen je svim hiphoperima iz regije.

Mc-jevi iz cele regije imaće priliku da se pokažu i dokažu na najvećem regionalnom freestyle hip hop takmičenju pod nazivom Red Bull RapLika. Učesnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, imaće priliku da se izbore za odlazak na veliko regionalno finale koje će biti održanu u Sarajevu, a putem lokalnih takmičenja koja će biti održana u tri grada.

Nakon velikog uspeha takmičenja pod nazivom Red Bull MC Battle, freestyleri iz regije imaće priliku da učestvuju u novom formatu takmičenja, ali i sistemu kvalifikacija. Put do finala u Sarajevu koje se održava krajem maja neće biti ni malo lak jer se prijave za takmičenje vrše se preko sajta www.redbullraplika.com a 8 najboljih hiphopera će imati priliku da se pokažu pred Beogradskom publikom 18. aprila u klubu Fest u Zemunu. Platforma sajta je napravljena tako da svi koji žele mogu da bruse svoje znanje u 4 oka, a uskoro će biti poznati i termini za online borbe 1na1 pred publikom! Da biste bili u mogućnosti da učestvujete ili prisustvujete borbama potrebno je da se registrujete na sajtu.

Red Bull RapLika je svojevrsni naslednik Red Bull MC Battle-a, freestyle takmičenja koje je tokom tri godine održavanja (2010, 2011 i 2012) privuklo izuzetno interesovanje hip hop zajednice u zemljama regiona. Prvo Red Bull RapLika izdanje, održano je prošle godine u Sarajevu gde je naišlo na odličan odziv pa je logičan nastavak proširivanje na region.

Za sve vesti o takmičenju, kao i informacije o prijavama i pravilima, pratite web stranicu i Facebook profil takmičenja.


Datum: 28.03.2017. Autor: Nikola Nedeljković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...