x

Održan 4. javni trening na Adi Ciganliji

Održan 4. javni trening na Adi Ciganliji Autor fotografije: Predrag Đurović

U okviru priprema za jubilarni 30. Beogradski maraton održan je 4. javni čas na Adi Ciganliji.


Učesnici poslednjeg javnog okupljanja pred 30. Beogradski maraton mogli su da dobiju korisne savete iz domena kontrole zdravstvenog stanja, opreme, ishrane i načina trčanja u zimskim i prolećnim uslovima - pogotovu u odnosu na promenjive vremenske uslove, kao i da praktično obave zajedničke treninge u odnosu na postojeći nivo fizičke pripremljenosti i trku za koju žele da se pripremaju - Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton (21,1 km) ili maraton (42,2 km).


Javnim časom su rukovodili i korisne savete učesnicima dali: rukovodilac Trkačko-rekreativnog kluba Beogradski maraton prof. dr Branko Bošković, medicinski direktor Beogradskog maratona prof. dr Goran Rađen, profesori Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda i meteorolog-maratonac Nedeljeko Todorović.


Četvrti javni trening u pripremi za 30. Beogradski maraton održan je u organizaciji TRK Beogradski maraton i uz podršku partnera Beogradskog maratona: Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda, Medigroup sistema, ASICS-a, IDEE, Coca Cola-e i Frutabele.


Jubilarni 30. Beogradski maraton će se održati 22.04.2017. godine.


Datum: 27.03.2017. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...