x

Patike za nove izazove - Reebok Print Smooth

Patike za nove izazove - Reebok Print Smooth

Trčanje je osnov svakog fitnes programa, a zahvaljujući Reebok brendu, globalnom pioniru u fitnes inovacijama, na tržište Srbije su stigle Reebok Print Smooth patike. Reč je o modelu čiji je dizajn đona inspirisan digitalnom tehnologijom mapiranja zona pritiska, uz stilizovanu siluetu. Ove patike namenjene su ljubiteljima trčanja koji žele prilagodljivu obuću uz moderan i upečatljiv izgled. Idealne su za laganije trke i fitnes treninge sa trčanjem, a Print Smooth tehnologija mapiranja zona pritiska omogućava da svako ko nosi ove patike dobija fleksibilnost i stabilnost kada je to najpotrebnije.


Glavne karakteristike Print Smooth patika:


  1. Precizna amortizacija – Tehnologija mapiranja tačaka pritiska na samoj konstrukciji đona koristi dve gustine pene koja omogućava udobnost tamo gde je potrebno.


  1. Fleksibilnost – Odvojeni čvorovi na đonu pozicionirani su u ključnim zonama kako bi pružili izuzetno visoku fleksibilnost.


  1. Stabilnost –  Mrežna kontura na đonu obezbeđuje stabilnost tokom pokreta u više pravaca.


Scott Daley, Reebok Running direktor, je ovom prilikom izjavio: „Ljudi su pronašli mnoge aktivnosti kako bi bili u formi, ali u srcu našeg fitnesa je trčanje. To je motor koji nas pokreće napred pri svakom treningu. Za sve one koji sebe smatraju trkačima, Reebok Print Smooth patike kreirane su tako da mogu da odgovore na različite potrebe i dinamike treninga. Sa Print Smooth patikama cilj nam je bio da pronađemo balans između udobnosti koja neće ugoziti performanse i adaptiranja modela različitim tipovima trčanja. Smatramo da smo pronašli taj balans i radujemo se što smo dobili nove patike za trkače širom sveta.”


Print Smooth model je dostupan u svim bolje snabdevenim prodavnicama sportske opreme u Srbiji. Za više informacija o samom modelu i prodajnim objektima posetite www.reebok.rs.

Datum: 23.03.2017. Autor: Jelena Nedeljković

PROČITAJTE JOŠ...