x

Dominacija crno - belih pionira

Dominacija crno - belih pionira

Rvački klub "Soko" iz Sombora bio je domaćin prvog turnira Kupa Srbije za pionire (U-11) na kojem je nastupilo osamnaest ekipa, a nakon brojnih borbi, ekipa Partizana je sasvim zasluženo završila na prvom mestu.

Nakon konačnih rezultata Partizan je ekipno osvojio 22 boda, drugi je Soko sa 21 bod, dok je treći bio Sombor sa 21-im bodom.

Zlatne medalje za Rvački klub Partizan osvojili su Avramović Marko (37kg), Pavlović Andrija (45kg) dok su bronzane osvojili Vasilijev Mikhail (35kg), Radovanović Luka (28kg) I Žišković Petar (37kg), po bod su doneli I Šarac Mihajlo (31kg) I Ilić Petar (41kg) koji sa ostvarili peto mesto.

Prvi trener crno – belih pionira Batrić Karadžić zadovoljan je rezultatom I istakao: - Domaći klub Soko iz Sombora je najuspešniji klub godinama u ovom uzrastu kao i u ovom sportu, a mi smo uspeli da osvojimo prvo mesto. Prezadovoljan sam i ovo je vrhunski rezultat partizanove dece, čestitke mojim rvačima. Radimo na tome da budemo još jači u narednom period i narednim takmičenjima – zaključio je Karadžić.

Datum: 21.03.2017. Autor: Rvački klub Partizan

PROČITAJTE JOŠ...