Dominacija crno - belih pionira

Rvački klub "Soko" iz Sombora bio je domaćin prvog turnira Kupa Srbije za pionire (U-11) na kojem je nastupilo osamnaest ekipa, a nakon brojnih borbi, ekipa Partizana je sasvim zasluženo završila na prvom mestu.

Nakon konačnih rezultata Partizan je ekipno osvojio 22 boda, drugi je Soko sa 21 bod, dok je treći bio Sombor sa 21-im bodom.

Zlatne medalje za Rvački klub Partizan osvojili su Avramović Marko (37kg), Pavlović Andrija (45kg) dok su bronzane osvojili Vasilijev Mikhail (35kg), Radovanović Luka (28kg) I Žišković Petar (37kg), po bod su doneli I Šarac Mihajlo (31kg) I Ilić Petar (41kg) koji sa ostvarili peto mesto.

Prvi trener crno – belih pionira Batrić Karadžić zadovoljan je rezultatom I istakao: - Domaći klub Soko iz Sombora je najuspešniji klub godinama u ovom uzrastu kao i u ovom sportu, a mi smo uspeli da osvojimo prvo mesto. Prezadovoljan sam i ovo je vrhunski rezultat partizanove dece, čestitke mojim rvačima. Radimo na tome da budemo još jači u narednom period i narednim takmičenjima – zaključio je Karadžić.

Datum: 21.03.2017. Autor: Rvački klub Partizan

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...