x

Boranke slavile u Kragujevcu

Boranke slavile u Kragujevcu Autorka fotografije: Simona Blagojević
Rukometašice Radničkog  su poražene u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva od ekipe Bora rezultatom  21-25, poluvreme 10-13.

Ekipe su se smenjivale u vođstvu sve do 18-og minuta i rezultata 7-7 kada agresivne Boranke preuzimaju stvar u svoje ruke, zaigravši čvršće u odbrani i odlučnije u napadu i poluvreme rešavaju u svoju korist sa 3 gola razlike 13-10. Radnički je u tom delu igre promašio dva sedmerca i par zicera.

Drugo poluvreme je proteklo u naporima domaćih igračica da se približe gošćama, došavši par puta na gol razlike, ali nisu smogle snage i da preokrenu rezultat. Veliki broj šuteva koji su završili u okviru gola i promašene čiste situacije su dovele Boranke u situaciju da lako privedu utakmicu kraju i zabeleže važnu pobedu.

Kod domaćina najefikasnija je bila Sandra Radović sa 5 pogodaka, a kod gošći je prednjačila Sara Stankovski zabeleživši 7 golova. Sjajno veče su imale i golmani obe ekipe.

Igrač utakmice : Milica Mitić
ŽRK Radnički Kragujevac -ŽJRK Bor 21:25 (10:13)
Kragujevac, hala "Jezero". Gledalaca: 300
Sudije: Branka Marić,Zorica Mašić
Sedmerci:  Radnički 5(3), Bor  4(4)
Isključenja: Radnički 12 min, Bor 2 min

RADNIČKI: Ćosić(odbrana), Petrović 2,  Begović, Todorović 1, Jelesijević . Blagojević, Radović 5, Ležaja  (12 odbrana),  Lukić 3 , Stajković (odbrana),  Kojić 1 ,Stoiljković 3 , Vulićević, Stepanović 4,  Kulić ,Janković 1.

BOR:  Ilić, Jevtov,Petrović, Mihajlović 1, Stankovski 7, Simonović 3, Nikolov, Marković, Mitić (15 odbrana), Veljković 4, Milić 6, Redžeplar, Nikolić 3, Simić, Radulović, Ivković 1

Ovom utakmicom je završen regularni deo prvenstva. Posle dvonedeljne pauze, Radnički nastavlja takmičenje u okviru play-outa.


Datum: 12.03.2017. Autor: ŽRK Radnički

PROČITAJTE JOŠ...