x

Partizan spreman pred I Kup Srbije

Partizan spreman pred I Kup Srbije

U sportskoj hali "Dudova Šuma" u Subotici,  održava se Prvi Kup Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom za senior u ekipnoj konkurenciji. 


Posle osvajanja prvog mesta na Prvom Kupu Srbije za mlađe seniore i Serbia Open-a u Beogradu, Partizan opet ima priliku da pokaže da je najbolji i najtrofejniji klub u Srbiji. 

Put Subotice krenuće 18 najboljih i najspremnijih rvača  Partizana. U najavi mečeva govorili su prvi trener crno – belih Batrić Karadžić i prvotimci Boban Živanović I Aleksa Erski.

Trener crno – belih Karadžić očekuje interesantne mečeve i veruje u svoje takmičare. "Očekivanja su uvek najbolja što se Partizana tiče iako nismo u punom sastavu zbog povreda pojedinih rvača, ali borićemo se za najveći plasman onako kako dolikuje Partizanu. Konkurencija je najveća u Proleteru i Spartaku koji kao Ii uvek imaju jake sastave i mislim da će ta ta dva kluba zajedno sa Partizanom odlučivati pobednika Kupa" -istakao je trener Partizana.

Boban Živanović je bio jedan od osvajača zlatne medalja na Prvom Kupu Srbije za mlađem seniore, ali za sutrašnje 
takmičenje poziva na oprez jer ulozi su drugačiji i mnogo teži.


"Očekivanja su ista kao I pred svaki jak turnir. Imali smo jake pripreme i spremni smo da damo svoj maksimum kao što radimo svaki put kad rvemo za klub. Svaku Kup nam je bitan i imamo kvaliteta da se borimo sa svima. Što se konkurencije tiče velika je i jaka ali i pored toga nadam se dobrim rezultatima" – bio je jasan Živanović.

Njegov kolega Aleksa Erski ističe da je spreman za  Kup. "Spreman sam, imao sam klubske i reprezentativne pripreme i uz dobar žreb očekujem finale. Nadam se da su moje kolege takođe spremne, konkurencija je jaka Ii siguran sam da ćemo svi dati maksimum da prigrabimo što više bodova za svoje klubove" zaključio je Erski.

Datum: 04.03.2017. Autor: RK Partizan

PROČITAJTE JOŠ...