x

Adidas BOOST tim istrčao Novosadski polumaraton

Adidas BOOST tim istrčao Novosadski polumaraton

Adidas Boost tim nastupio je na jubilarnom 20. Novosadskom polumaratonu koji je održan u Novom Sadu. Državni prvak u maratonu Ivan Miškeljin, treneri iz fitnes centra Carpe Diem, Miroslav Babić, Dragan Miljković i Mirko Agatonović, zajedno su prošli kroz cilj i po prvi put na jednom atletskom takmičenju isprobali revolucionarne prednosti Energy boost patike.

Čitava Boost ekipa slaže se da su im patike izuzetno pomogle da, uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima  istrče trku do kraja. Mirko Agatonović,  jedan od članova tima, nakog istrčanog polumaratona istakao je da su se Energy boost pokazale kao najbolje patike za trčanje koje su do sada proizvedene.

"Krenuo sam jakim tempom i na desetom kilometru trke oborio lični rekord. Oko 12. kilometra usporio sam i pridružio se ostatku Boost tima sa kojima sam zajedno prošao kroz cilj. Iako je bila veoma niska temperatura i jak vetar,  Energy boost mi je omogućio da se osećam dobro nakon trke, bez zamora i upale mišića", rekao je državni prvak u maratonu Ivan Miškeljin.

adidas je nedavno lansirao Energy boost patiku za trčanje, sa revolucionarnim BOOST penastim jastučićima u đonu, koji pružaju neprevaziđen doživljaj dodatne energije tokom trčanja. Najnovije adidas patike  mogu se kupiti u adidas brand radnjama, Sport Vision multibrand radnjama i prodavnciama ĐAK u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

 


Datum: 27.03.2013. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...