Prvenstvo Beograda maladim lavicama i lavovima

 
 
Održano Gradsko prvenstvo Beograda u skvošu u Skvošlendu. Takmičenje su propustili reketi broj jedan Srbije Jelena Dutina i Marko Matanović koji ovog vikenda igraju profesionalni turnir u Minsku u Belorusiji. Ovakvu priliku za dokazivanje iskoristile su mlade snage beogradskog skvoša.
U finalnom meču u ženskoj kategoriji, Lana Prokić pobedila je posle odlične borbe naročito u drugom i trećem setu Nataliju Vitorović, juniorsku nadu srpskog skvoša rezultatom 3 : 0, treće mesto osvojila je još jedna juniorska reprezentativka, Jovana Krstonošić čije se ime sve češće čuje i na seniorskim turnirima u Srbiji.
U muškoj konkurenciji furiozno i bez izgubljenog seta turnir je osvojio povratnik u srpski skvoš i nadamo se buduća perjanica nacionalnog tima Aleksandar Šofranac, on je u finalnom meču pobedio danas indisponiranog i nedovoljno motivisanog Dušana Šikmana rezultatom 3 : 0. U meču za treće mesto, još jedan junior, Vukašin Vitorović pobedio je u teškom meču Dejana Miloševića, igrača za koga nijedan poen unapred nije izgubljen.
Branislav Krstonošić, Generalni sekretar Beogradske skvoš asocijacije dodelio je trofeje i medalje osvajačima i tom prilikom rekao " Izuzetno mi je drago što su turnir osvojile mlade lavice i lavovi beogradskog skvoša, iskreno se nadam da će ovo za njih biti dodatna motivacija da nastave sa treninzima i u budućnosti."

Statistika turnira Prvenstvo Beograda u skvošu
Ukupan broj mečeva - 28
Broj mečeva sa maksimalnim brojem setova - 5 (17%)
Ukupno setova odigranih - 102
Meč sa maksimalnim brojem poena - 98 (Leon Lythgoe - Matthias Harms)
Datum: 06.02.2017. Autor: Čedomir Vitorović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...