2. Javno okupljanje u sklopu priprema za 30. Beogradski maraton
U nedelju 29. januara, u vremenu od 11. 00 do 13.00 časova, na Adi ciganliji, Beogradski maraton u saradnji sa svojim Trkačko rekreativnim klubom i partnerima organizuje 2. JAVNI TRENING ZA 30. BEOGRADSKI MARATON.

Okupljanje je kod restorana "Like a Shine" (prvi restoran od ulaza na Adu Ciganliju sa Makiške strane) od 10.45 do 11. časova.

Treningom će rukovoditi medicinski direktor Beogradskog maratona - prof. dr Goran Rađen iz sistema Medigroup, koordinator rada TRK Beogradski maraton - prof. dr Branko Bošković sa kolegama iz Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda. Učesnici ovog zimskog javnog okupljanja će moći da dobiju korisne savete o kontroli zdravstvenog stanja, opremi, ishrani i načinu trčanja u zimskim uslovima, kao i da praktično obave zajedničke treninge u odnosu na postojeći nivo fizičke pripremljenosti i trku za koju žele da se pripremaju - Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton (21,1 km) ili maraton (42,2 km).
Trening je besplatan i mogu da se uključe muškarci i žene, aktivni trkači, rekreativci i početnici stariji od 16 godina.

Jubilarni 30. Beogradski maraton će se održati 22.04.2017.

Datum: 27.01.2017.
Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski maraton 2017

POVEZANE VESTI...
+ Nova adidas Football Blue Blast kolek...
+ Jovović učestvovao u radu Evropskih...
+ Zorani Arunoviću i Stevanu Jovanovi...
+ Srpski strelci na turniru u Minhenu:...
+ U susret novoj veslačkoj sezoni

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Beogradski maraton 2011
+ Beogradski maraton 2012
+ Beogradski maraton 2013
+ Beogradski maraton 2014
+ Beogradski maraton 2016
+ Beogradski SuisseGas maraton 2015

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...