Održana skupština ŽRK Radnički

Na zahtev trećine delegata održana je vanredna skupština ženskog rukometnog kluba „Radnički“ u ponedeljak 16.januara 2017. godine u prostorijama kluba.


Pored formiranja skupštinskih tela (verifikacione komisije, radnog predsedništva, nadzornog odbora....) jedna od tačaka dnevnog reda je bila i rasprava o poverenju predsedniku kluba Goranu Stanišiću i članovima Upravnog Odbora.
Jednoglasnom odlukom skupštine kluba je ukazano poverenje Upravnom Odboru i aktuelnom predsednika i data podrška u daljem radu.
Predsednik Stanišić, je uz zahvalnost delegatima na ukazanom poverenju, dodao da će Upravni Odbor kluba i dalje raditi na daljem unapređenju i podizanju ugleda kluba i dodao da su u UO kluba involvirana još dva člana - Bojan Anđelković, diplomirani pravnik iz Kragujevca, generalni sekretar Univerziteta „Oxford“ i dugogodišnji sportski radnik, kao i Stevan Koković inžinjer elektrotehnike iz Kragujevca, vlasnik softverske kompanije „NM Line“ i restorana „Cantina di Casa“, takođe sa značajnim iskustvom u oblasti sporta.
Podsećamo da se ovog vikenda nastavlja sezona SRLS za žene. Radnički će gostovati ekipi šampiona Bekament BB u nedelju 22. januara u Aranđelovcu sa početkom u 18 časova. Obezbeđen je direktan prenos utakmice na drugom programu RTS.

Datum: 17.01.2017. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...