x

Peruničić: Sajam sporta iz godine u godinu bolji i posećeniji

Peruničić: Sajam sporta iz godine u godinu bolji i posećeniji
Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić istakao je da je   Međunarodni sajam sporta postao tradicionalna manifestacija koja je iz godine u godinu bolja i okuplja sve veći broj ljubitelja sporta. 

Peruničić je na konferenciji za medije u Geozavodu rekao da će se tokom tri dana trajanja najvećeg sportskog događaja u 2016. godini, na jednom mestu okupiti svi sportski savezi koji će prezentovati svoje sportove, kao i da će se posetiocima pored vrhunskih sportista predstaviti i treneri, lekari i sportski stručnjaci od kojih će moći da dobiju korisne savete. 

-Za učešće na ovogodišnjem sajmu prijavilo se 86 granskih sportskih saveza, devet sportskih udruženja i 40 teritorijalnih sportskih saveza. Prošlogodišnji Sajam sporta posetilo je oko 60.000 ljubitelja sporta, a ove godine očekujem još veći broj posetilaca-istakao je Peruničić. 

On je naglasio da se uspešna sportska godina privodi kraju i da ulazimo u, kako se nada još bolju i uspešniju 2017. godinu, kao i da je veoma ponosan na naše sportiste koji su postigli su ogroman uspeh i doneli veliki broj medalja, što pokazuje da je Ministarstvo pametno ulagalo sredstva. 

Konferenciji su prisustvovali i predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, direktor Sajma sporta Nemanja Svjetličić i direktor sektora za odnose s javnošću i komunikacije Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora Dragan Lupšić.

Peti Međunarodini sajam sporta pod sloganom „Sport je zakon“, pod pokroviteljstvom Ministarstva  omladine i sporta Republike Srbije, a u organizaciji Sportskog saveza Srbije, biće održan od 25. do 27. novembra 2016. u Hali 1 i Hali 1a Beogradskog sajma, od 10 do 19 časova. Ulaz je besplatan i ove godine.

Datum: 22.11.2016. Autor: Jelena Galamboš

PROČITAJTE JOŠ...