Adidas predstavio Krasavu

adidas je danas predstavio Krasavu, zvaničnu loptu za Kup Konfederacija 2017. koji će se održati u Rusiji gde će se sastati šampioni šest kontinenata, uključujući Meksiko i Rusiju, kao i svetskog šampiona Nemačku.

Novi dizajn lopte ima upadljivu crvenu šaru koja predstavlja ruski rubin i metaforički dragulj igre. Ime lopte – Krasava, je izraz koji ljubitelji sporta u Rusiji često koriste kako bi opisali dobru igru i dali pohvalu timu koji je talentovan i igra kreativno.

Lopta ima inovativne i naširoko hvaljene panele kao i njene prethodnice Bo Žu i Fraka kojima se igralo u grupnoj i nokaut fazi UEFA Euro 2016, a njena površina omogućava optimalno naleganje i dobru vidljivost u vazduhu.


Novom loptom će se prvi put igrati 14. novembra kada se Rusija sastaje sa Rumunijom u prijateljskom meču, a lopta je za slobodnu prodaju dostupna od 11. novembra u izabranim maloprodajnim objektima i online na adidas.com.


Za više informacija posetite adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball na Twitteru.

Datum: 11.11.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...