Domović Bulut u borbi za najspektakularnijeg igrača 2016

Autor fotografije: Predrag Vučković/Red Bull Content Pool
Basketaška sezona privodi se kraju, a Dušan Domović Bulut mogao bi da je kruniše priznanjem za najspektakularnijeg igrača 2016. godine.

Kapiten Novi Sad Al Wahda i basketaške reprezentacije Srbije tokom cele godine je dominirao, sjajne rezultate su adekvatno pratili i veoma atraktivni potezi, pa je posle tri MVP priznanja na turnirima Masters serije World Tour-a i jednog na Svetskom prvenstvu došlo vreme da se izabere i za najspektakularnijeg igrača sveta.

Ima mnogo razloga zašto i ovde zaslužuje da se nađe ispred Myke Henry-ja i Michael Hicks-a. Nenadmašan je na FIBA rang listi sa 1.175.400 bodova na 346 utakmica. Dominira u sezoni sa 181poenom na 23 utakmice.

Vodio je tim do titula u Tokiju, Debrecinu i Pekingu, reprezentaciju do srebra na Eurobasketu i zlata na Svetskom prvenstvu u Kini, gde je trojkom srušio Amerikance. Bio je najatraktivniji igrač Japana i Debrecina, u užem izboru u Pekingu i Abu Dhabiju, a pred vama je repertoar poteza koji bi našem asu mogao da donese zasluženo priznanje i adekvatnu novčanu nagradu.

Odluka o pobedniku pada u zavisnosti od broja pregleda na Youtube. Ako Dušanova kompilacija poteza bude najgledanija zaključno sa 16. novembrom u podne, priznanje će biti u pravim rukama!


Datum: 10.11.2016. Autor: Nikola Nedeljković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...