Sprema se strategija za Tokio

U prostorijama Streljačkog saveza Srbije 3. novembra održan je sastanak članova olimpijskog tima i njihovih trenera sa rukovodstvom SSS, predsednikom Sinišom Mašovićem, generalnim sekretarom Nenadom Petkovićem,  sportskim direktorom Srećkom Pejovićem i predstavnikom Stručne komisije Streljačkog saveza Srbije Draganom Markovićem.

Razmatran je učinak na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kao i izveštaj sportskog direktora Pejovića o OI, koji je usvojio Upravni odbor.

Strelci i treneri su izneli sugestije u cilju izvlačenja iskustava i radi bolje pripreme za predstojeći olimpijski ciklus i Olimpijske igre u Tokiju.

Informacija o sastanku biće predstavljena članovima Upravnog odbora SSS na narednoj redovnoj sednici, 16. novembra 2016.
Datum: 09.11.2016. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...