Izložba nagrađenih fotografija sa Međunarodnog festivala podvodne fotografije

U Kikindi od Marta do Juna 2013. godine, u 18 vrtića sa preko 3000 dece biće postavljene izložbe fotografija i prikazani filmovi sa proslogodišnjeg III Međunarodnog festivala podvodne fotografije i filma.

U sklopu najave i promocije dana ronjenja u Kikindi, od danas pa sve do 15.06.2013. godine u 18 predškolskih ustanova u Kikindi biće organizovane izložbe nagrađenih fotografija sa I Međunarodnog festivala podvodne fotografije u Kikindi, revija podvodnih nagrađenih filmova sa III međunarodnog festivala podvodnog filma i likovne radionice na kojima će preko 2000 dece crtati na temu ronjenje.

Festival organizuje Ronilački klub Orka, Kulturni centar Kikinda, Asocijacija ronilačkih instruktora uz podršku Opštine Kikinda, Izdavačke kuće Klett i drugih prijatelja.

Ovom prilikom pozvana su sva dece, predškolske ustanove, osnovne i srednje škole koja žele da učestvuju na IV likovnom konkursu, da spreme svoje crteže i da ih pošalju.


Datum: 18.03.2013.
Autor: Stojan Bogosavljev

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Luka Popović odbranio titulu na Trof...
+ Adidas BOOST tim trčaće na Novosads...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ B-boy Goofy pobednik 1. Red Bull BC O...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...