x

Nove medalje za naše sportiste sa invaliditetom

Nove medalje za naše sportiste sa invaliditetom
Sportisti sa invaliditetom nastavljaju da nas raduju svojim nastupima i dobrim rezultatima – juče se iz Sarajeva vratila naša ekipa koja nas je uspešno predstavljala na 6. po redu igrama za osobe sa intelektualnim teškoćama «SIO OAZE 2016»., međunarodnoj manifestaciji koju zajednički organizuju udruženje «Oaza» i Specijalna olimpijada Bosne i Hercegovine.

Nevelika ekspedicija naših sugrađana kući se vratila prepuna bogatih iskustava, poznanstava  i lepih druženja ali i sa zapaženim sportskim nastupom, postignuto je nekoliko vrlo vrednih rezultata i 5 (pet) sportista, koliko ih je bilo, osvojilo je isto toliko medalja – tako je Tijana Stamenović osvojila dva srebrna odličja, u stonom tenisu i boćanju, kao i Petar Stojiljković, u plivanju i boćanju, dok je Ljiljana Tomić izborila bronzu u stonom tenisu.

Nosilac učešća naših sportista  bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda a njihovo učešće podržao je i omogućio grad Beograd, Sekretarijat za sport i omladinu dok je dragocenu pomoć pružilo i donatorskom pomoći  preduzeće «Bečej prevoz».

Datum: 11.10.2016. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...