x

Kompanija Mastercard vodi osmoro dece iz Srbije na meč UEFA Lige šampiona

Kompanija Mastercard vodi osmoro dece iz Srbije na meč UEFA Lige šampiona
Liga malih šampiona, fudbalsko takmičenje za decu, održano je na Trgu republike u Beogradu 1. oktobra, a kompanija Mastercard, zvanični sponzor UEFA Lige šampiona, iznenadila je pobednički tim jednim neprocenjivim iskustvom – mogućnošću da budu pratnja igrača na utakmici UEFA Lige šampiona!
Kompanija Mastercard kao jedini i ekskluzivni nosilac programa UEFA Liga šampiona pratnja igrača, odvešće osmoro dece uzrasta između sedam i devet godina iz pobedničkog tima „Zemun“ u Nemačku na meč četvrtine finala gde će na teren izvesti neke od najboljih evropskih fudbalera. Nagradu je uručio Dušan Petković koga je kompanija Mastercard vodila na finale Lige šampiona u maju ove godine u Milano i koji je izašao na teren sa Geretom Bejlom, čuvenim igračem Real Madrida.
Ivana Kozličić, direktorka marketinga za tržišta Balkana u kompaniji Mastercard, rekla je: „Strast navijača prema fudbalu čini ovu igru neprocenjivom – mi u kompaniji Mastercard to znamo i već godinama pružamo jedinstvene mogućnosti ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu. Nadamo se da ćemo ovim iznenađenjem ispuniti san mladih fudbalera da istrče na teren tokom jednog ovako značajnog takmičenja i da će ih šansa da budu pratnja igrača motivisati da jednoga dana oni sami budu sa druge strane ovog neprocenjivog iskustva.“
Liga malih šampiona je održana u Beogradu u okviru Ture trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit, zvanična banka ovog najprestižnije evropskog klupskog fudbalskog takmičenja.
Datum: 05.10.2016. Autor: Gordana Purić

PROČITAJTE JOŠ...