EHF nedelja nacionalnih timova

      
U EHF nedelji nacionalnih timova, ženska rukometna reprezentacija Srbije odigraće dve prijateljske utakmice sa selekcijom Makedonije. EHF nedelja nacionalnih timova održava se u Kragujevcu, od 18. do 23. marta 2013. godine.

Rukometni savez Srbije objavio je spisak kandidata za sastav ženske rukometne reprezentacije Srbije za pripreme i predstojeće utakmice u Kragujevcu. Rukometašice Srbije sastaće se sa selekcijom Makedonije 21. i 23. Marta, kada će odigrati dva prijateljska meča u hali "Jezero" u Kragujevcu.

Selektor Saša Bošković objavio je spisak igračica na koje računa za predstojeće utakmice. Na spisku selektora nalaze se golmani Katarina Tomašević, Jovana Risović i Ana Kačarević, leva krila Svetlana Ognjenović, Jelena Nišavić i Jovana Bartošić, a na mestu desnog krila Katarina Krpež, Ivana Milošević i Maja Luković. Selektor je na listi  pivotmena postavio Slađanu Pop - Lazić, Draganu Cvijić i Mariju Lojpur, a za bekove Andreu Lekić, Sanju Damnjanović, Biljanu Filipović, Jelenu Erić, Jovanu Stoiljković, Kristinu Liščević, Marinu Dmitrović, Jelenu Popović, Ivanu Filipović i Jelenu Živković.

Pored nekoliko izmena u sastavu reprezentacije, selektor reprezentacije Srbije zadržao je većinu rukometašica koje su krajem prošle godine igrale na Evropskom prvenstvu 2012 u Beogradu. Tada je selekcija zauzela četvrto mesto, što je njen najbolji plasman od kada igra kao reprezentacija Srbije.


Datum: 12.03.2013. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...