x

Sportski dueli školaraca Moskve i Beograda u košarci i vaterpolu

U okviru manifestacije „Dani Moskve u Beogradu“, koja se od 3. do 7. oktobra 2016. održava u našem glavnom gradu, školske selekcije ova dva grada odigraće prijateljske košarkaške i vaterpolo utakmice 3. oktobra u SRC „Šumice“, odnosno 5. oktobra u SRC „Tašmajdan“

Naš glavni grad će od 3. do 7. oktobra 2016. biti domaćin velike manifestacije „Dani Moskve u Beogradu“ čiji će bogat program sadržati i sport, važne društvene oblasti koja je uvek bila i biće most koji spaja narode, gradi prijateljstva i širi prave vrednosti. U prilog tome školske selekcije Beograda i Moskve odigraće dve prijateljske utakmice u košarci i vaterpolu. Košarkaški duel se igra u ponedeljak, 3. oktobra, u Sportsko-rekreativnom centru „Šumice“, sa početkom u 17 časova. Dva dana kasnije, u sredu, 5. oktobra, svoje umeće u bazenu Sportsko-rekreativnog centra „Tašmajdan“ od 11,30 č pokazaće vaterpolisiti ova dva grada.

Nakon utakmica, na kojima će, između ostalih, prisustvovati i visoki zvaničnici Beograda i Moskve, i čiji je tehnički organizator Sportski savez Beograda, sportistima će biti dodeljni medalje i pehari kao svojevrsno svedočanstvo za učešće u ovom velikom i značajnom događaju za glavne gradove Srbije i Rusije.

Datum: 01.10.2016. Autor: Sportski savez Beograda

PROČITAJTE JOŠ...