x

Peti jubilarni Dijabetes open za najslađe

Peti jubilarni Dijabetes open za najslađe
Beogradsko udruženje “Plavi krug” za osobe obolele od dijabetesa organizuje peti jubilarni sportski turnir u tenisu “DIJABETES OPEN". Turnir će se održati u dane vikenda 17.i 18. septembra 2016, sa početkom u 10h na teniskim terenima TK Victoria u  Sportskom selu Savski Venac (Deligradska bb).

Cilj turnira je, pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom, prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja.
Na turniru učestvuju ljubitelji tenisa koji se njime bave i rekreativno, kao i profesinionalno. Turnir se organizuje u više kategorija, “od 7 do 77 god”.

Najmlađi ljubitelji tenisa i igre imaće mogućnost takođe da igraju tenis, jer je subota rezervisana za druženje malih „slatkiša“ iz „Plavog kružića“ koje očekuje slatko iznenađenje.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje tenisa, sporta i zdravog načina života da dođu i podrže rad Udruženja, kao što su to činili i do sada, na čemu su svi članovi beskrajno zahvalni.

“Plavi krug” organizuje ovu vrstu sportske manifestacije u saradnji sa TK "Victoria" i uz podršku GO Savski venac.
Datum: 15.09.2016. Autor: Bojana Marković

PROČITAJTE JOŠ...