x

Podrška sportistima kad im je najteže

Podrška sportistima kad im je najteže
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je na pobedi našim košarkašima koji su večeras savladali ekipu Letonije na Evropskom prvenstvu u košarci.
Odmah nakon vanredne posete Mađarskoj gde je u bolnici obišao košarkašice povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći, Udovičić je otputovao u Sloveniju gde je bodrio srpske košarkaše na utakmici sa Letonijom.

Ministar omladine i sporta naglasio je da se mora promeniti odnos prema sportu i sportistima. "Želimo da promenimo odnos prema sportistima. Oni su najbolji ambasadori Srbije i zaslužuju podršku kad im je najteže, a ne samo kada su u finalu. Zato sam danas sa našim košarkašima i biću uz sve sportiste kad im je najteže i kad im podrška najviše treba. Vreme je da se promeni odnos prema našim vrhunskim sportistima kako bismo im bili podstrek, a ne teret", poručio je Vanja Udovičić.

Ministar Udovičić će se sutra, u zvaničnom delu posete Sloveniji, sastati sa slovenačkim ministrom obrazovanja, nauke i sporta dr Jernejem Pikalom, sa kojim će razgovarati o unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti sporta (ponedeljak, 9. septembar, 9.30 sati).
Izvor: Podrška sportistima kad im je najteže - Sportske vesti - Savremeni sport.com
Datum: 09.09.2013. Autor: Jelena Svilanović

PROČITAJTE JOŠ...