Podrška sportistima kad im je najteže

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je na pobedi našim košarkašima koji su večeras savladali ekipu Letonije na Evropskom prvenstvu u košarci.
Odmah nakon vanredne posete Mađarskoj gde je u bolnici obišao košarkašice povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći, Udovičić je otputovao u Sloveniju gde je bodrio srpske košarkaše na utakmici sa Letonijom.

Ministar omladine i sporta naglasio je da se mora promeniti odnos prema sportu i sportistima. "Želimo da promenimo odnos prema sportistima. Oni su najbolji ambasadori Srbije i zaslužuju podršku kad im je najteže, a ne samo kada su u finalu. Zato sam danas sa našim košarkašima i biću uz sve sportiste kad im je najteže i kad im podrška najviše treba. Vreme je da se promeni odnos prema našim vrhunskim sportistima kako bismo im bili podstrek, a ne teret", poručio je Vanja Udovičić.

Ministar Udovičić će se sutra, u zvaničnom delu posete Sloveniji, sastati sa slovenačkim ministrom obrazovanja, nauke i sporta dr Jernejem Pikalom, sa kojim će razgovarati o unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti sporta (ponedeljak, 9. septembar, 9.30 sati).
Izvor: Podrška sportistima kad im je najteže - Sportske vesti - Savremeni sport.com
Datum: 09.09.2013. Autor: Jelena Svilanović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...