Jubilarno izdanje Beogradskog maratona sa 5 zvezdica

Najznačajniji i najmasovniji međunarodni tradicionalni sportski događaj u Srbiji biće održan 22.04.2017. sa oznakom 5 zvezdica Evropske atletike.

„Sve pripreme za organizaciju jubilarnog 30. Beogradskog maratona teku u skladu sa planom i u saradnji sa mnogim institucijama i organizacijama koje tradicionalno učestvuju u organizaciji ove kompleksne manifestacije, a prevashodno u saradnji sa Skupštinom grada Beograda koja je i pokrovitelj ovog događaja od posebnog značaja za Grad Beograd“ - izjavio je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

„Ubeđeni smo da će jubilarno izdanje 30. Beogradskog maratona biti i najbolje do sada - kao što smo najavili ove godine odmah po održanom 29. Beogradskom maratonu koji je postigao mnoge, pa i rekorde po broju učesnika. Zahvaljujući izuzetno kvalitetnoj organizaciji ovogodišnjeg maratona Evropska atletika je Beogradskom maratonu dodelila sertifikat najvišeg ranga - 5 zvezdica za kvalitet i bezbednost organizacije događaja.“ - napomenuo je Nikolić.

„Ovo priznanje Evropske atletike je veliki podstrek i došlo je u pravo vreme za najavu i pripremu velikog jubileja. Ponosni smo da Beogradski maraton u kontinuitetu pobuđuje veliku pažnju domaćih i svetskih medija, da održava visok nivo kvaliteta organizacije manifestacije, ali mi i dalje tražimo prostore da unapredimo manifestaciju u svim segmentima organizacije, kao i da primenimo novine koje će doprineti daljem razvoju ovog događaja.“ - istakao je Nikolić.

„Potencijali Beogradskog maratona su veliki i verujemo da ćemo u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima istrajati na putu dobre organizacije Beogradskog maratona, ponovnog obaranja rekorda u broju učesnika u svim trkama, novog povećanja broja gostiju iz zemlje i inostranstva, daljeg povećanja turističke potrošnje, pozitivne promocije Beograda i Srbije u svetu i stvaranju drugih vrlo bitnih društvenih vrednosti.“ - zaključio je svoju izjavu Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

Datum: 31.08.2016. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...