BetWinner

Održani prijemi za softbol reprezentaciju Srbije pred put na SP

Puno je aktivnosti u Softbol savezu Srbije, ovih dana. Seniorska reprezentacija Srbije u utorak putuje u Kanadu, gde će u gradu Suri, pored Vankuvera, učestvovati na Svetskom seniorskom prvenstvu. Povodom toga za softbol reprezentaciju održana su dva prijema. Potpredsednik Narodne skupštine profesor dr Vladimir Marinković razgovarao je u Domu Narodne skupštine, sa predstavnicima ženske reprezentacije u softbolu. Poželevši dobrodošlicu srpskim sportistima, Marinković je izrazio zadovoljstvo što, u ime Narodne skupštine, ima priliku da im poželi puno uspeha pred put na Svetsko prvenstvo.


- Čast mi je što imam priliku da vas pozdravim, da vam poželim dobru igru i dobar rezultat, kao i da vam kažem da je vaš uspeh ujedno i uspeh države, jer osim što predstavljate sebe i sport kojim se bavite, predstavljate i boje naše zemlje, a uveren sam da ćete ih na najbolji mogući način braniti u Kanadi. Proučio sam vaš sport i mogu da kažem da je vrlo lep i zanimljiv - deo je izlaganja Marinkovića, koji je od predsednika Softbol saveza Srbije, Slobodana Đurića, dobio par suvenira, koje će naše reprezentativke deliti rivalkama u Kanadi.


Posle prijema u Skupštini, Srpkinje su posetile Sportski savez Srbije. Ugostili su ih savetnih predsednika dr Dane Korica, profesor Nenad Đurđević i pravnik Slaven Radonić.


- Sport je nešto najlepše, što čovek sebi može priuštiti. Softbol je vrlo neobičan sport i puno puta sam ga gledao uživo u Srbiji. Bio sam in a Balkanijadi u Beogradu. Čestitam čelnim ljudima Softbol saveza Srbije, koji se svakodnevno bore, da bi vama bilo bolje. I da bi mogli da nastupate na velikim međunarodnim takmičenjima. Uz igru na turnirima, imate i priliku da vidite gradove Evrope i sveta, koji mnogi ne vide nikada. Želim vam puno uspeha - istakao je Dane Korica.


Srpkinje će na smotri najboljih država sveta, nastupiti sa dve nove garniture dresova, na kojima dominira dvoglavi orao a na rukavima četiri slova s, uz logo MOS i SSS. Dresovi će sigurno izazvati oduševljenje među dijasporom, koja je već najavila podršku na utakmicama.


Datum: 11.07.2016. Autor:

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...