x

Besplatni treninzi uz KAF Hattrick Vojvotkinje Novi Sad

Besplatni treninzi uz KAF Hattrick Vojvotkinje Novi Sad
Klub američkog fudbala za devojke, Hattrick Vojvotkinje Novi Sad, već drugu godinu za redom organizuje besplatne treninge za svoje sugrađanke.

Vojvotkinje se bave beskontaktnom verzijom američkog fudbala gde nema obaranja, već umesto obaranja, skida se trakica sa kaiša protivnika. Iako američki fudbal ima nekoliko varijanti, trenutno je najrasprostranjenija ona "nemam pojma šta se tamo dešava". Iako naizgled ima beskonačno mnogo pravila, stvar je zapravo vrlo prosta. Treba negde stići sa sve loptom i za to se dobiju poeni. A onda treba nekako sprečiti protivnika da to isto uradi vama. 

Članica kluba, Vedrana Racić, je prezadovoljna što ova akcija prelazi u tradiciju kluba, i kaže: "Akciju besplatnih treninga organizujemo po drugi put od kada klub postoji. Jako sam srećna što smo se za to odlučili i ove godine, upravo zato što je to odlična prilika da devojke čuju za naš klub, da vide čime se bavimo, osete našu ljubav prema sportu i igri, i, nadam se, ostanu u klubu i nakon akcije."

Treninzi se održavaju u sportskom centru Hattrick, na terenima sa veštačkom travom, 3 puta nedeljno u večernjim terminima, a tu je i korišćenje teretane uz prisustvo trenera. Prijave su do kraja avgusta, a godine, predispozicije i sprema su nebitni, jer za svakog postoji pozicija na terenu. Ono što je atraktivno za ovaj sport jeste to da za svakog ima mesta.

Više informacija o klubu, pravilima, pa čak i toku treninga možete pronaći na sajtu kluba - www.Angel-Duchesses.com

Prijave se vrše na telefon 060.155.21.77
Datum: 15.08.2013. Autor: Mia Bajin

PROČITAJTE JOŠ...