BetWinner

Održan Trofej Beograda u vazduhoplovnim sportovoma

Ovog vikenda, Vazduhoplovni savez Beograda i  Klub vazduhoplovnih sportova „Košava“ organizovali su Trofej Beograda u vazduhoplovnim sportovima na sportskom aerodromu Bikovo u Subotici. Učestvovala je cela reprezentacija Srbije u preciznom sletanju paraglajderom, kao i gosti iz Crne Gore.

       
Nakon tri serije, najbolјi u generalnom plasmanu u preciznom sletanju paraglajderom bio je Dejan Valek, iza njega Slobodan Maletić, a na trećem mestu Dragan Popov. Najbolјa među ženama bila je Milica Marinković, dok su se na podijum popele i Tamara Kostić i Maja Petrić. Prvo mesto je osvojila ekipa MG Mivela, drugo Beli orlovi, a treće Montenegro. Među padobrancima je najbolјi bio Bojan Burger, kojeg su pratili Milan Radojčin i Petar Tomić.

       
„Petak je bio trening dan. U subotu je vetar bio prejak – do 9 m/s. Bez obzira na meteo uslove, koji nam nisu bili naklonjeni veći deo dana, takmičari i lјudi iz organizacije, kao i publika našli su odličan način da se zabave. Organizovano je takmičenje u malom fudbalu i najuspešnija je bila ekipa Belih orlova. U 19 h smo započeli sa takmičenjem i uspeli smo da završimo prvu seriju i započenemo drugu“, priča Slobodan Maletić iz organizacije takmičenja. Sutradan je održana i treća serija u preciznom sletanju paraglajderom, nakon čega su piloti nastavili sa slobodnim letenjem.

     
Maletić, koji je ujedno i selektor reprezentacije u preciznom sletanju paraglajderom kaže da je ovo bilo odlično uvežbavanje reprezentacije pred Evropsko prvenstvo koje nas očekuje u julu u Litvaniji i sa kojeg najavlјuje da se naši piloti vraćaju sa medalјom.


Datum: 28.06.2016. Autor: Milica Kljajić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...