x

Vajld kard vikend

Plej of Sportklub Centralnoevropske lige američkog fudbala počinje ovog vikenda u Beogradu, utakmicom “vajl karda” gde domaći SBB Vukovi dočekuju Zagreb Patriotse. Utakmica se igra u subotu, na terenu OFK Beograda, sa početkom u 16 sati. Pobednički tim steći će pravo nastupa na CEFL Boulu XI u Gracu, početkom jula.

Oba tima su neporažena u svojim konferencijama što garantuje meč za uživanje. Televizija Sportklub prikazaće ovaj dvoboj u direktnom prenosu za sve ljubitelje američkog fudbala.

SBB Vukovi su osvojili vrh tabele u Istočnoj konferenciji već nakon prve pobede nad velikim rivalom, Novi Sad GAT Djuksima. Samo još jedan tim ove sezone mogao je da stane rame uz rame sa Beograđanima. Bila je to ekipa Budimpešta Kaubelsa, dok su Niš Imperatori i Inđija Indiansi pretrpeli teške poraze bez postignutih poena.

Sezona Patriotsa krenula je početkom aprila, kada je već bilo evidentno da Zagrepčani imaju jak tim. Ova ekipa nijednu utakmicu tokom sezone nije završila sa manje od 2 tačdauna razlike. Svoj pobednički niz okončali su pobedom nad Kranj Alp Devilsima u finalu svoje Centralne konferencije i osvojili pravo da igraju ovog vikenda u Beogradu.


Datum: 17.06.2016. Autor: CEFL

PROČITAJTE JOŠ...