BetWinner

Srbija iz Kraljeva vidi Francusku

Seniorska reprezentacija Srbije sanja svetske rukometne snove. Prvi meč plej-ofa za SP u Francuskoj 2017. sa Mađarskom je pred vratima. Petak, 10. jun samo što nije svanuo, a reprezentativci vredno rade u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji da sve što se dogovore sa selektorom Dejanom Perićem i stručnim štabom i pretvore u delo.


Nekada najbolji golman planete, sada prvi strateg našeg nacionalnog tima je zadovoljan kako teku pripreme.

- Radi se po planu i svaki trenutak se koristi kako bi smo protivnika upoznali što bolje i da, konkretne stvari, postavimo u svim elementima igre. Želimo da, kada počne duel, pariramo na pravi način Mađarima i utičemo našim taktičkim zamislima na njih,  da jednostavno nametnemo svoju igru. Postoji veliki motiv kod svih nas i želja da ovu akciju završimo na najbolji mogući način, a to je jednostavno produkt i radne atmosfere i našeg tima koji ima veliku želju da ispuni zacrtane zadatke - kaže Dejan Perić.


Srbija, uz Nemačku, je na poslednjem šampionatu demonstrirala modernu i dopadljivu igru, međutim, rezultat ove dve selekcije bio je dijametralno suprotian. U oba slučaja za po gol...


- Mi u reprezentaciji Srbije imamo ekipu koja je motorički i trkački odabrana da igra takav rukomet. I dokazala je da može da igra tako. Sve ono što pravila igre i rukomet kao sport dozvoljavaju trebalo bi da se iskoristi. Nije ništa novo, ako se iz dobre odbrane daju gpolovi, ako iz tog sistema proisteknu laki golovi iz polukontre i kontre. Zato nastavljamo tamo gde smo stali, na onome što smo i do sada potencirali i naravno da ubaciujemo i nove stvari. Igrači dobro prihvataju sve, jer je i prilagođeno njihovim kvaliteteima. Zato ćemo se i sada truditi da protivnik što više da trči za nama i da u što kraćem periodu ugrožavvamao protivničku odbranu i gol.


Mađarska i Srbija se poznaju „u prste“. Nema tajni ni među igračima ni stručnim štabovima.

- Radis e o ekipi koja je sastavljdena od igrača iz dva mađarska kluba. Vode ih španski treneri, pa i reprezentaciju vodi španski stručnjak. Sve što krasi ta dva kluba, uz igru koja je dominantna, krasiće i reprezentaciju Mađarske, jer je kratkak vremenski rok za pripreme. Insistiraće na igri sa dva pivotmena i ostavljanju prostora dominantim igračima za pravljenje viška, kako bi se naši igrači dovodili u tešku situaciju u odbrani. Tu su i određeni detalji u kojima će naš protivnik pokušati da nas iznenadi potencirajući određene slabosti koje smo pokazali. Pokušaće da nas rani i poremeti kad i gde je to moguće. Ali, verujem da ćemo sve to da predupredimo - zaključuje Perić.


Prodaja karata

Karte za utakmicu Srbija - Mađarska, koja se igra u Kraljevu u petak, 10. juna u 18.00 časova u Novoj hali sportova mogu da se kupe po ceni od 300 dinara u  Turističkoj organizaciji Kraljeva, Hhotelu „Turist", a na dan utakmice na blagajni Nove hale sportova.


PODRŽITE ORLOVE NA PUTU ZA SP FRANCUSKA 2017

Datum: 09.06.2016. Autor: Rukometni savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...