Održano Prvenstvo Beograda u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom 2012
Najbolji stonoteniseri sa invaliditetom iz Beograda još jednom su se 29. 11. 2012. godine, tradicionalno okupili Prvenstvu na Beograda u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom održanom u Stonoteniskoj akademiji "Kocić" pod pokroviteljstvom Skupštine grada - Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu, a u organizaciji Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda.

Oko 50 najboljih stonotenisera raznih kategorija invalidnosti demonstrirali su svoja umeća iz stonog tenisa. Među njima i osvajačice zlatnog odličja sa prethodnog Evropskog prvenstva Sanja Mitrović i Zorica Popadić, kao i višestruki osvajač medalja sa međunarodnih takmičenja i svetskih kupova - Budimir Malešić, svi članovi Stonoteniskog kluba invalida Beograd (STIB).

U kategoriji osoba sa telesnim invaliditetom u grupi sedećih ( takmičari koji igraju u invalidskim kolicima ) trijumfovali su Budimir Malešić u muškoj i Sanja Mitrović u ženskoj konkurenciji, dok je u grupi stojećih najuspešniji takmičar prvenstva bio Miroslav Rajić ( STIB ).

U grupi takmičarki sa intelektualnim teškoćama prvo mesto je osvojila Dragana Vuksan, dok je u muškoj konkurenciji trijumfovao Martić Tomislav, oboje članovi Udruženja " Živimo zajedno ".
Datum: 30.12.2012.
Autor: Aleksandar Vujčić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ B-boy Goofy pobednik 1. Red Bull BC O...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...