Air Serbia postaje partner Beogradskog maratona

Er Srbija će biti partner Beogradskog maratona koji se sutra, u subotu 16. aprila, održava u srpskoj prestonici.

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije će postati "Zvanična avio-kompanija" 29. Beogradskog maratona, jednog od najvećih sportskih događaja u regionu. Ovaj dogovor se oslanja na partnerstvo koje je trajalo više od 20 godina između nacionalne avio-kompanije i ovog značajnog sportskog događaja.


Er Srbiju će na trkama predstavljati njeni zaposleni i njihove porodice i prijatelji, koji će učestvovati u trkama i navijati noseći kape sa znakom Er Srbije.


Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je ovim povodom izjavio: "Beogradski maraton je jedna od najpoznatijih maratonskih trka na kalendaru sportskih aktivnosti, koja glavni grad Srbije svrstava u vodeće sportske destinacije i zadovoljstvo nam je što će Er Srbija biti deo ove manifestacije. Trka okuplja učesnike iz zemlje i inostranstva, kako profesionalce tako i amatere, koji zajedno učestvuju u jedinstvenom i nezaboravnom doživljaju."

 

“Kao nacionalna avio-kompanija, smatramo da se naše partnerstvo sa Beogradskim maratonom, događajem koji odražava optimističan duh i atmosferu naše prestonice, prirodno uklapa sa našim ciljem da promovišemo Srbiju i da podržimo razvoj dolaznog turizma, trgovine i šire privrede."

 

“Pored toga, raduje nas što nastavljamo dugogodišnje odnose sa Beogradskim maratonom i nadamo se njihovom daljem razvoju u narednim godinama."


Ovogodišnji Beogradski maraton će početi sa svoje tradicionalne pozicije u centru grada, na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Resavska ulice, kod poslovnice Er Srbije. Od starta do cilja, članovi kabinske posade Er Srbije će navijati za više od 6.000 učesnika polumaratona i maratona. Očekuje se da će više od 20.000 rekreativaca učestvovati u Trci zadovoljstva na 5 kilometara.

 

Er Srbija će odati priznanje pobednicima u brojnim kategorijama učestvujući na svečanim dodelama nagrada. Logo Er Srbije će takođe moći da se vidi na startu, cilju i na drugim ključnim lokacijama duž cele trase maratona.

 

Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona je izjavio: "Želimo dobrodošlicu Er Srbiji u porodicu Beogradskog maratona kao Zvaničnoj avio-kompaniji, čime nastavljamo uspešnu saradnju sa nacionalnim avio-prevoznikom."

 

“Očekujemo da će naša saradnja biti dugoročna i uvereni smo da zajedno možemo da ostvarimo brojne zajedničke ciljeve u pogledu povećanja prepoznatljivosti Srbije i Beograda i unapređenja njihovog prisustva na turističkoj karti sveta."


Datum: 15.04.2016. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...