x

Air Serbia postaje partner Beogradskog maratona

Air Serbia postaje partner Beogradskog maratona

Er Srbija će biti partner Beogradskog maratona koji se sutra, u subotu 16. aprila, održava u srpskoj prestonici.

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije će postati "Zvanična avio-kompanija" 29. Beogradskog maratona, jednog od najvećih sportskih događaja u regionu. Ovaj dogovor se oslanja na partnerstvo koje je trajalo više od 20 godina između nacionalne avio-kompanije i ovog značajnog sportskog događaja.


Er Srbiju će na trkama predstavljati njeni zaposleni i njihove porodice i prijatelji, koji će učestvovati u trkama i navijati noseći kape sa znakom Er Srbije.


Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je ovim povodom izjavio: "Beogradski maraton je jedna od najpoznatijih maratonskih trka na kalendaru sportskih aktivnosti, koja glavni grad Srbije svrstava u vodeće sportske destinacije i zadovoljstvo nam je što će Er Srbija biti deo ove manifestacije. Trka okuplja učesnike iz zemlje i inostranstva, kako profesionalce tako i amatere, koji zajedno učestvuju u jedinstvenom i nezaboravnom doživljaju."

 

“Kao nacionalna avio-kompanija, smatramo da se naše partnerstvo sa Beogradskim maratonom, događajem koji odražava optimističan duh i atmosferu naše prestonice, prirodno uklapa sa našim ciljem da promovišemo Srbiju i da podržimo razvoj dolaznog turizma, trgovine i šire privrede."

 

“Pored toga, raduje nas što nastavljamo dugogodišnje odnose sa Beogradskim maratonom i nadamo se njihovom daljem razvoju u narednim godinama."


Ovogodišnji Beogradski maraton će početi sa svoje tradicionalne pozicije u centru grada, na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Resavska ulice, kod poslovnice Er Srbije. Od starta do cilja, članovi kabinske posade Er Srbije će navijati za više od 6.000 učesnika polumaratona i maratona. Očekuje se da će više od 20.000 rekreativaca učestvovati u Trci zadovoljstva na 5 kilometara.

 

Er Srbija će odati priznanje pobednicima u brojnim kategorijama učestvujući na svečanim dodelama nagrada. Logo Er Srbije će takođe moći da se vidi na startu, cilju i na drugim ključnim lokacijama duž cele trase maratona.

 

Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona je izjavio: "Želimo dobrodošlicu Er Srbiji u porodicu Beogradskog maratona kao Zvaničnoj avio-kompaniji, čime nastavljamo uspešnu saradnju sa nacionalnim avio-prevoznikom."

 

“Očekujemo da će naša saradnja biti dugoročna i uvereni smo da zajedno možemo da ostvarimo brojne zajedničke ciljeve u pogledu povećanja prepoznatljivosti Srbije i Beograda i unapređenja njihovog prisustva na turističkoj karti sveta."


Datum: 15.04.2016. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...