x

Traži se maskota igrača

Traži se maskota igrača

Fudbalska groznica se sve više zahuktava kako se približava finale ovogodišnje Lige šampiona, a fanovi širom sveta jedva čekaju da vide koja dva tima će istrčati na stadion San Siro da igraju za prestižni trofej i čast da postanu prvaci u najprestižnijem evropskom fudbalskom klupskom takmičenju.


Kompanija MasterCard, sponzor UEFA Lige šampiona do 1994. godine, takođe je i jedini i ekskluzivni sponzor programa Maskote igrača UEFA Lige šampiona, i kompanija pruža mogućnost za 22 dece iz cele Evrope da ostave svoj san i istrče na teren pred sam početak meča. Ovo godine po prvi put Srbija učestvuje u ovom programu i jedan dečak ili devojčica iz naše zemlje će izaći na teren sa najboljim fudbalerima pred početak finala Lige šampiona 2016 u Milanu.


Srpski predstavnik će biti odabran putem MasterCard Srbija Fejsbuk strane gde roditelji mogu da kače svoje jedinstvene uspomene u vezi sa fudbalom i na taj način osvoje priliku da svom detetu pruže neprocenjivi trenutak. Ovo takmičenje je otvoreno za prijave od 11- do 20. aprila, a pobednik- osoba koja prikupi najviše lajkova, biće odabran 24. aprila. Važno je naglasiti da u skladu sa smernicama UEFA Lige šampiona, dete mora biti visoko između 105 i 135 cm i staro između 7 i 9 godina.


Sport je moćan mehanizam koji zbližava decu i uči ih da šta su fer plej, poštovanje, zajedništvo i jednakost i ohrabruje ih da uvek teže da ostvare još više. Upravo su to vrednosti koje su potrebne da svi zajedno možemo da izgradimo inkluzivno i pravično društvo“, rekla je Ivana Kozličić, marketing menadžerka za Balkan u kompaniji MasterCard, i dodala: „Fudbal bez navijača ne bi bio isti. Oni su sastavni deo igre i mi želimo da naglasimo tu neverovatnu strast koju oni imaju i pretvorimo je u neprocenjive trenutke kako za decu, tako i za roditelje.“


Maskote igrača imaće priliku da iskuse uzbuđenje zagrevanja za meč, probno istrčavanje na teren kroz tunel i preuzimanje zvaničnih uniformi koje im ostaju kao poklon, a kada je reč o glavnom događaju, deca će izaći na teren ruku pod ruku sa fudbalskim zvezdama iz dva tima finalista.


Za više informacija o tome kako da osvojite ovo jedinstveno iskustvo i odvedete svog malog šampiona u Milano, molimo vas posetite MasterCard Srbija Fejsbuk stranu (https://www.facebook.com/MasterCardSrbija/).
Datum: 14.04.2016. Autor: Gordana Purić

PROČITAJTE JOŠ...