Traži se maskota igrača

Fudbalska groznica se sve više zahuktava kako se približava finale ovogodišnje Lige šampiona, a fanovi širom sveta jedva čekaju da vide koja dva tima će istrčati na stadion San Siro da igraju za prestižni trofej i čast da postanu prvaci u najprestižnijem evropskom fudbalskom klupskom takmičenju.


Kompanija MasterCard, sponzor UEFA Lige šampiona do 1994. godine, takođe je i jedini i ekskluzivni sponzor programa Maskote igrača UEFA Lige šampiona, i kompanija pruža mogućnost za 22 dece iz cele Evrope da ostave svoj san i istrče na teren pred sam početak meča. Ovo godine po prvi put Srbija učestvuje u ovom programu i jedan dečak ili devojčica iz naše zemlje će izaći na teren sa najboljim fudbalerima pred početak finala Lige šampiona 2016 u Milanu.


Srpski predstavnik će biti odabran putem MasterCard Srbija Fejsbuk strane gde roditelji mogu da kače svoje jedinstvene uspomene u vezi sa fudbalom i na taj način osvoje priliku da svom detetu pruže neprocenjivi trenutak. Ovo takmičenje je otvoreno za prijave od 11- do 20. aprila, a pobednik- osoba koja prikupi najviše lajkova, biće odabran 24. aprila. Važno je naglasiti da u skladu sa smernicama UEFA Lige šampiona, dete mora biti visoko između 105 i 135 cm i staro između 7 i 9 godina.


Sport je moćan mehanizam koji zbližava decu i uči ih da šta su fer plej, poštovanje, zajedništvo i jednakost i ohrabruje ih da uvek teže da ostvare još više. Upravo su to vrednosti koje su potrebne da svi zajedno možemo da izgradimo inkluzivno i pravično društvo“, rekla je Ivana Kozličić, marketing menadžerka za Balkan u kompaniji MasterCard, i dodala: „Fudbal bez navijača ne bi bio isti. Oni su sastavni deo igre i mi želimo da naglasimo tu neverovatnu strast koju oni imaju i pretvorimo je u neprocenjive trenutke kako za decu, tako i za roditelje.“


Maskote igrača imaće priliku da iskuse uzbuđenje zagrevanja za meč, probno istrčavanje na teren kroz tunel i preuzimanje zvaničnih uniformi koje im ostaju kao poklon, a kada je reč o glavnom događaju, deca će izaći na teren ruku pod ruku sa fudbalskim zvezdama iz dva tima finalista.


Za više informacija o tome kako da osvojite ovo jedinstveno iskustvo i odvedete svog malog šampiona u Milano, molimo vas posetite MasterCard Srbija Fejsbuk stranu (https://www.facebook.com/MasterCardSrbija/).
Datum: 14.04.2016. Autor: Gordana Purić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...