x

Srpski strelci gosti Ambasade Srbije u Kuvajtu

Srpski strelci gosti Ambasade Srbije u Kuvajtu

Srpski strelci su se sa priprema u Kuvajtu vratili puni pozitivnih utisaka, zadovoljni uslovima rada, ali i gostoprimstvom, na koje su, kako ističu, nailazili na svakom koraku.

Za naše reprezentativce prijem u Ambasadi Srbije je organizovao konzul u Kuvajtu Ljuba Milovanović. Na na kraju priprema menadžer hotela u kome su srpski strelci bili smešteni je priredio svečanu večeru i podelio poklone članovima našeg tima.

Uz zahvalnost na gostoprimstvu sportski direktor SSS Srećko Pejović, nekada trener reprezentacije Kuvajta, kaže:

- Pripreme su bile pun pogodak, strelci su rad u Kuvajtu maksimalno iskoristili za početak rada MK oružjem. Uslovi za rad su bili sjajni, a i vreme nas je poslužilo.

U Kuvajtu su trenirali: puškom Milutin Stefanović, Milenko Sebić i Stevan Pletikosić, pištoljem Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Zorana Arunović i Bobana Veličković. Uz Pejovića u stručnom štabu bili su Jelena Arunović, Boban Marković i Goran Mikec.

Uz sedam strelaca koji su radili u Kuvajtu na drugom svetskom kupu u sezoni u Rio de Žaneiru (13  - 25. april) Srbiju će predstavljati Jasna Šekarić (pištolj), Andrea Arsović i Ivana Anđušić Maksimović (obe puška).

Do ponovnog okupljanja pred put u Rio reprezentativci će se pripremati na četiri lokacije. Jasna Šekarić i Damir Mikec će trenirati u Mersinu (Turska), na strelištu na kome su održane Mediteranske igre 2013. Zorana Arunović i Bobana Veličković u Osijeku. Stevana Pletikosića, Milutina Stefanovića, Milenka Sebića, Dimitrija Grgića i Andreu Arsović očekuje rad u Splitu. Ivana Anđušić Maksimović će od sledeće nedelje trenirati u Novom Sadu, a ako bude previše hladno preseliće se na zatvoreno MK strelište u Kragujevcu.


Datum: 19.03.2016. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...