Srpski strelci gosti Ambasade Srbije u Kuvajtu

Srpski strelci su se sa priprema u Kuvajtu vratili puni pozitivnih utisaka, zadovoljni uslovima rada, ali i gostoprimstvom, na koje su, kako ističu, nailazili na svakom koraku.

Za naše reprezentativce prijem u Ambasadi Srbije je organizovao konzul u Kuvajtu Ljuba Milovanović. Na na kraju priprema menadžer hotela u kome su srpski strelci bili smešteni je priredio svečanu večeru i podelio poklone članovima našeg tima.

Uz zahvalnost na gostoprimstvu sportski direktor SSS Srećko Pejović, nekada trener reprezentacije Kuvajta, kaže:

- Pripreme su bile pun pogodak, strelci su rad u Kuvajtu maksimalno iskoristili za početak rada MK oružjem. Uslovi za rad su bili sjajni, a i vreme nas je poslužilo.

U Kuvajtu su trenirali: puškom Milutin Stefanović, Milenko Sebić i Stevan Pletikosić, pištoljem Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Zorana Arunović i Bobana Veličković. Uz Pejovića u stručnom štabu bili su Jelena Arunović, Boban Marković i Goran Mikec.

Uz sedam strelaca koji su radili u Kuvajtu na drugom svetskom kupu u sezoni u Rio de Žaneiru (13  - 25. april) Srbiju će predstavljati Jasna Šekarić (pištolj), Andrea Arsović i Ivana Anđušić Maksimović (obe puška).

Do ponovnog okupljanja pred put u Rio reprezentativci će se pripremati na četiri lokacije. Jasna Šekarić i Damir Mikec će trenirati u Mersinu (Turska), na strelištu na kome su održane Mediteranske igre 2013. Zorana Arunović i Bobana Veličković u Osijeku. Stevana Pletikosića, Milutina Stefanovića, Milenka Sebića, Dimitrija Grgića i Andreu Arsović očekuje rad u Splitu. Ivana Anđušić Maksimović će od sledeće nedelje trenirati u Novom Sadu, a ako bude previše hladno preseliće se na zatvoreno MK strelište u Kragujevcu.


Datum: 19.03.2016. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...