x

Počelo prijavljivanje za Prvenstva Srbije u štafetnom polumaratonu na 29. Beogradskom maratonu

Počelo prijavljivanje za Prvenstva Srbije u štafetnom polumaratonu na 29. Beogradskom maratonu

Prijavljivanje za Prvenstva Srbije u štafetnom polumaratonu za učenike srednjih škola, studente i zaposlene u korporacijama počelo je 10.03.2016.


Štafetna prvenstva u polumaratonu u okviru Beogradskog maratona se po drugi put organizuju ove godine u saradnji sa Savezom za školski sport Srbije, Univerzitetskim sportskim savezom Srbije, Privrednom komorom Beograda, Privrednom komorom Srbije i Srpskom asocijacijom menadžera.


Prijavljivanje i sve informacije o tehničkoj oranizaciji trka i propozicije nalaze se na na sledećem http://prijava.rs/trk-bgmaraton/stafete.php


Svaku takmičarsku ekipu odnosno štafetu čine 4 takmičara i mogu da budu muške, ženske ili mešovite (dva muška i dva ženska takmičara).


Štafetno trčanje polumaratona i maratona je izuzetno popularno u svetu i značajno je doprinelo razvoju trkačkog pokreta koji sada broji desetine miliona ljudi širom sveta. Popularizacija trčanja i veći broj učesnika u okviru Beogradskog maratona bili su i najveći razlozi da se ove godine po drugi put na Beogradskom maratonu organizuju štafetna prvenstva u polumaratonu.


29. Beogradski maraton biće održan 16.04.2016.


Datum: 14.03.2016. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...