Potpisan sporazum o saradnji između Beogradskog maratona i Visoke sportske i zdravstvene škole

U prostorijama Visoke sportske i zdravstvene škole u Beogradu je 01. marta potpisan Sporazum o saradnji između te visokoškolske ustanove i preduzeća “Beogradski maraton”. Pred profesorima i studentima Škole, Sporazum su potpisali direktor Škole prof.dr Miladin Radisavljević i direktor “Beogradskog maratona” Dejan Nikolić.


Visoka sportska i zdravstvena škola ove godine upisuje jubilarnu, 20-tu generaciju studenata na akreditovanim studijskim programima Trener u sportu, Menadžment u sportu i Strukovni fizioterapeut. Od svog osnivanja do današnjih dana, Škola je bila i ostala jedna od najcenjenijih visokoškolskih ustanova u oblasti sporta u Srbiji i zemljama regiona i odškolovala je preko 3000 sportskih stručnjaka, od kojih je najveći broj zaposlen u domaćim, ali i u evropskim i svetskim sportskim ili zdravstvenim organizacijama i ustanovama.


Škola je već uključena u pripremne aktivnosti za održavanje 29. Beogradskog maratona, preko Programa edukacije i praktičnih treninga za učesnike Trke zadovoljstva, polumaratona i maratona, koje priprema i sprovodi u saradnji sa Trkačko-rekreativnim klubom “Beogradski maraton.

Za vreme održavanja manifestacije, studenti sa smera za fizioterapeute pružaće usluge masaže učesnicima trka na cilju polumaratona i maratona, a studenti sa smera za trenere i menadžere opsluživaće okrepnu stanicu na Brankovom mostu.


Profesori i studenti Visoke sportske i zdravstvene škole će biti uključeni i u takmičarski deo, sa svoje tri štafete u na Prvenstvu Srbije za studente u Štafetnom polumaratonu, kao i sa trkačima na polumaratonskoj i maratonskoj trci.


Datum: 03.03.2016.
Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski maraton 2016

POVEZANE VESTI...
+ Maratonske priče: Malim koracima do...
+ Predstavljen Beogradski maraton na Sa...
+ Maksimalna zdravstvena zaštita na Be...
+ Već prijavljeno preko 2500 učesnika...
+ Siniša Mali: Velika podrška grada B...
+ U susret 29. Beogradskom maratonu

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Beogradski maraton 2011
+ Beogradski maraton 2012
+ Beogradski maraton 2013
+ Beogradski maraton 2014
+ Beogradski maraton 2016
+ Beogradski SuisseGas maraton 2015

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...