Kvartet završio pripreme u Kragujevcu

Srećko Pejović sportski direktor SS Srbije i dvoje trenera Brankica Babić - Bauer i Miomir Spasojević, vodili su kratke pripreme članova junirskih reprezentacija Srbije za EŠ u Đeru u Mađarskoj od 22. do 28. februara na zatvorenom MK strelištu u Kragujevcu.

Na pripremama su bili u disciplini puška, juniori Stevan Jovanović (“Čika Mata”, Kragujevac), Lazar Kovačević (Jagodina) i Andrija Milovanović (Niš) kao i juniorka Palililule Milica Babić. Sparing partner bila je Nevena Armuš iz kragujevačkog “Čika Mate”.

- Juniori su na nekim kontrolnim takmičenjima gađali “šareno” i cilj ovih priprema bio je, pre svega, da se  malo uozbilje pred Prventsvo Evrope.  Radili smo i situacione treninge, vežbali finale i gađali na rezultat.  Babićeva je  juniorima bila za primer, želeli smo da ih “povučle” ka boljim rezultatima – objasnio je Pejović.

Radili ste i MK oružjem?

- Treninzi su bili  pre i po podne nezmeničnio vazdušnom i MK puškom.  Dosta vremena posvetili smo tehnici i taktici, ukazivali na greške i, iako je bilo naporno, očekujem da donese dobre rezultate na EŠ. Poslednji trening vazdušnom puškom bio je u subotu pre podne. Sjajan domaćin bio nam je Milan Armuš predsednik družine “Čika Mata” na čemu mu se još jednom zahvaljujem u ime strelaca i stručnog tima – dodao je Pejović.

Juniorska reprezentativka puškom Sanja Vukašinović (Novi Sad) radila je po posebnom programu, dok će Marija Kolarević iz Jedinstva (Stara Pazova) učestvovati u nedelju na Kupu SS Srbije “B” program u konkurenciji kadetkinja i  mlađih juniorki u Kragujevcu.

Pištoljem, od članova juniorskih reprezentacija za Đer, u kupu će gađati za kadetkinje i mlađe juniorke Marija Šunjevarić iz užičkog “Alekse Dejovića” i Katarina Maricki iz  sremskomittovačkog “Zuca”, kao i  Stefan Todorović iz Kolubare u kategoriji kadeta i mlađih juniora. Početak takmičenja u drugom Kupu SS Srbije je u nedelju  u 8,15, a proglašenje pobednika  za poslednju disciplinu - puška kadeti i mlađi juniori je u 20,50.


Datum: 17.02.2016. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...