BetWorld247

Pionirke Pančeva i pioniri Mladosti kolo vode

Posle sedmog kola Lige pionira Vojvodine serijskom vazdušnom  puškom održanog u Sremskoj Mitrovici, vodi kod pionirki ekipa Pančeva sa 48 bodova, ispred Uljme sa 38 i Mladosti iz Inđije sa 33 boda, dok je kod pionira redosled Mladost (Inđija)  48, Kikinda 38 i Tatra (Kisač) 34 boda.

Pančevke i Inđijci su bili neprkosnoveni ove sezone, ostvarili su sedam pobeda u sedam kola lige! Za generalni plasman računaće se četiri najbolja rezultata.

Pojedinačno kod pionira, prva tri mesta zauzimaju strelci Mladosti! Prvi je  Veljko Mihajlović sa 728 krugova, pobednik sedmog kola Strahinja Bojić je drugi  sa 722 kruga i Dimitrije Gaćeša je treći sa sa 719 krugova. Računaju se četiri najbolja rezultata. Bojić je sa 188 krugova u sedmom kolu postigao i apsolutno najbolji rezultat lige.

Kod pionirki, Pančevka Marija Aleksić vodi sa 714 krugova, ispred Danijele Bakić iz Tatre (Kisač) sa 707 i Ivane Vislavski iz Pančeva sa 705 krugova. Pobednica sedmog kola Anđela Kužet iz Mladosti je četvrta sa 690 krugova.

Poslednje, osmo, kolo održaće se 10. aprila u Uljmi.

U Ligi kadeta Vojvodine standardnom vazdušnom puškom posle tri kola poznati su učesnici finala, koje je planirano u aprilu u Novom Sadu.

Kadeti Pančeva imaju 24 boda (sve tri pobede po 12 poena, najslabiji rezultat se briše), Mladost iz Inđije je druga sa 20 i Uljma treća sa osam bodova. Najbolju ekipu kadetkinja ima Mladost iz Inđije sa 24 boda (tri pobede), Pančevo je drugo sa 20, a „Zuc“ iz Sremske Mitrovice treći sa 18 bodova.

Pre finala najbolji kadet je Momčilo Adamović (Jedinstvo, Stara Pazova) sa 34 boda,  Dimitrije Gaćeša iz Mladosti je drugi sa 27 a Branko Hodoba iz „Zuca“ treći sa 25 bodova.  Admović ima dve pobede (dobija se 12 poena), a Gaćeša jednu.

Marija Malić iz Jedinstva je vodeća kadetkinja sa 29 bodova (jedna pobeda, jedno drugo mesto), ispred Sanje Vukolić („Zuc“) sa 28 i Marije Kolarević (Jedinstvo) sa 24 boda (dve pobede).

Najbolje mlađe juniorke puškom ima Pančevo sa 24 boda  (sve tri pobede, najslabiji rezultat se briše), ispred inđijske Mladosti sa 20 (tri druga mesta) i Uljme sa 16 bodova.

Jedinstvo iz Stare Pazove ima najbolju ekipu mlađih juniora sa 22 boda (pobeda i dva druga mesta) ispred sremskomitrovačkog „Zuca“ sa 22 (jedna pobeda, drugo i četvrto mesto) i Mladosti iz Inđije sa 20 bodova (jedna pobeda).

Pančevka Isidora Stojanović je vodeća kod mlađih juniorki puškom sa 29 bodova (jedna pobeda) ispred Marije Malić (Jedinstvo, Stara Pazova) sa 26 (jedna pobeda) i Sonje Vukolić iz „Zuca“ sa 24 boda.

Momčilo Adamović iz staropazovačkog Jedinstva je vodeći mlađi junior puškom sa 32 boda (pobeda i dva druga mesta) ispred Aleksandra Teodorovića (Strelac, Novi Sad) sa 24 (jedna pobeda) i Dimitrija Gaćeše iz Mladosti sa 23 boda (jedna pobeda).

Standardnim vazdušnim pištoljem, Stefan Pošživanov  sa 34 boda (dve pobede, jedno drugo mesto) predvodi trio najboljih iz Kikinde na listi kadeta. Ivan Đuran je drugi sa 32 (jedna pobeda), a treći je Radovan Beloš sa 24 poena.

Lidija Renji iz Kikinde je vodeća kadetkinja ovim oružjem sa 28 bodova (pobeda i drugo mesto), ispred Ivane Teodorović (Vinogradar) sa 26 i Katarine Maricki („Zuc“) sa 24 boda (dve pobede).

Strahinja Ratkov („Zuc“) je najbolji mlađi junior pištoljem sa 32 boda (pobeda i dva druga mesta) ispred Stefana Popživanova sa  30 (jedna pobeda) i Ivana Đurana (obojica Kikinda) sa 28 bodova (jedna pobeda).

Jovana Jovanović („Zuc“) je sa 32 boda (dve pobede) vodeća na listi mlađih juniorki pištoljem. Druga i treća su Neda Sarić (Kikinda) sa 29 (jedna pobeda) i Sara Nićković („Zuc“) sa 26 bodova.

Rezultati sedmog kola Lige pionira Vojvodine, strelište u Sremskoj Mitrovici serijska vazdušna puška – pioniri: 1. Strahinja Bojić (Mladost) 188, 2. Momčilo Adamović (Jedinstvo) 181, 3. Veljko Mihajlović (Mladost, Inđija) 180 krugova itd. Ukupno 57 pionira.

Ekipno: 1. Mladost Inđija 542, 2. Jedinstvo Stara Pazova 521, 3. Kikinda 506 krugova itd. Ukpno 11 ekipa.

Pionirke: 1. Anđela Kužet (Mladost) 173 (88), 2. Marija Aleksić (Pančevo) 173 (85), 3. Jelena Jovanov (Uljma) 172 kruga itd. Ukupno 31 pionirka.

Ekipno: 1. Pančevo 510, 2. Uljma 490, 3. Stražilovo 472 kruga itd. Sedam ekipa.


Datum: 11.02.2016. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...