x

Sanja Vukašinović i Čičevski promoteri Kupa SS Srbije

Sanja Vukašinović i Čičevski promoteri Kupa SS Srbije

Dvoje mladih novosadskih strelaca, reprezentativaca družine „Novi Sad 1790“ Sanja Vukašinović, koja je proglašena za najbolju mladu sportistkinju Novog Sada za 2105. i Jovan Čičevski najbolji strelac Vojvodine u prošloj godini,  biće promoteri prvog kola Kupa Streljačkog saveza Srbije u „B“ programu koje će se u subotu 23. janaura odžati na novom strelištu na Sajmištu u Novom Sadu.


- Ponosni smo na ovo dvoje takmičara koji su poneli i laskave titule najboljih u minuloj godini – kaže Dragan Marković direktor družine Novi Sad koja je organizator prvog okupljanja mladih strelaca u ovoj godini.- Očekujemo učešće oko 190 strelaca što je dobar odziv i nadamo se da će biti i lepih rezuktata.


- Takmičenje počinje u 9 časova kada će serijskom vazdušnom puškom gađati pioniri i pionirke. Potom, od 11 časova na vatrenu liniju standardnim vazdušnim pištoljem izlaze kadetske i mlađe juniorske kategorije. Od 14,30 časova počinje takmičenje za kadete i mlađe juniore  standarnom vazdušnom puškom. Posle njih će istim oružjem  gađati i kadetkinje i mlađe juniorke. Završetak prvog kupa je u 19,45 časova.
 
Datum: 23.01.2016. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...